Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έλαβε το ηχητικό της συνομιλίας των διαιτητών η Liverpool

Έλαβε το ηχητικό της συνομιλίας των διαιτητών η Liverpool

Το γκολ της Liverpool με τον Luis Diaz που ακυρώθηκε.

Η Liverpool ζήτησε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας το ηχητικό της συνομιλίας των διαιτητών κατά την λανθασμένη ακύρωση του γκολ του Luis Diaz στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Tottenham και το έλαβε το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Η PGMOL και ο αρχιδιαιτητής της Premier League, Howard Webb συμφώνησε και έδωσε το ηχητικό απόσπασμα αρχικά στη Liverpool και την επόμενη εβδομάδα να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, μέσω της νέας εκπομπής του Sky Sports, που πραγματεύεται θέματα διαιτησίας και αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις από τα παιχνίδια του μήνα.

Το Mic’d Up του Οκτωβρίου, όπως είναι ο τίτλος της, είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τρίτη (10 Οκτωβρίου), κατά το οποίο, ο Michael Owen θα συζητήσει με τον Howard Webb τις διαιτητικές αποφάσεις και θα ακούσουμε το ηχητικό του παιχνιδιού των Reds με τους Spurs.

Οι Reds, όπως αναφέρουν οι πηγές του Merseyside θα πάρουν τον χρόνο τους, για να αξιολογήσουν τα όσα έχουν ειπωθεί στο ηχητικό που έλαβαν και στη συνέχεια θα πράξουν ανάλογα.

Είναι πάντως δεδομένο πως η Liverpool είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, για να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι για τη Σαββατιάτικη κλοπή του Λονδίνου.

Η Liverpool έχει στα χέρια της το ηχητικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com