Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημη ανακοίνωση της Liverpool για τα διαιτητικά λάθη με Tottenham

Επίσημη ανακοίνωση της Liverpool για τα διαιτητικά λάθη με Tottenham

O Luis Diaz σκοράρει το γκολ που ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Liverpool το βράδυ της Κυριακής, σε συνέχεια των διαιτητικών λαθών στο παιχνίδι με την Tottenham και της παραδοχής από μεριάς της PGMOL του λανθασμένου της ακύρωσης του γκολ του Luis Diaz.

Στη δεικτική του δήλωση, ο σύλλογος στάθηκε όχι τόσο στην ακύρωση του γκολ του Κολομβιανού καθαυτή, όσο στη μη πλήρη εφαρμογή του πρωτοκόλλου που όφειλαν να ακολουθήσουν ο VAR Darren England και ο Assistant VAR Dan Cook. Αυτό έκρινε ως απαράδεκτο το κλαμπ, και όχι το διαιτητικό λάθος, καθώς αυτό πάντα μπορεί να συμβεί.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Liverpool Football Club αναγνωρίζει την παραδοχή από μεριάς της PGMOL των λαθών της στο (προ)χθεσινό παιχνίδι. Είναι σαφές ότι δεν είχαμε σωστή εφαρμογή των κανόνων του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα την υπονόμευση της ακεραιότητας του αθλήματος.»

«Καταλαβαίνουμε απόλυτα τις πιέσεις υπό τις οποίες δουλεύουν οι αξιωματούχοι των αγώνων (διαιτητές), ωστόσο οι πιέσεις αυτές υποτίθεται ότι πρέπει να μετριάζονται και όχι να διογκώνονται από την ύπαρξη και την εφαρμογή του VAR.»

«Επομένως, είναι απογοητευτικό τόσο το ότι δεν δόθηκε επαρκής χρόνος για ληφθεί η σωστή απόφαση, όσο και το ότι δεν υπήρξε μεταγενέστερη παρέμβαση (σ.σ. από το VAR).»

«To ότι τέτοιες αστοχίες έχουν ήδη χαρακτηριστεί (σ.σ. από την PGMOL) ως ‘σημαντικό ανθρώπινο λάθος’ είναι επίσης απαράδεκτο. Κάθε αποτέλεσμα, ανεξαιρέτως, θα πρέπει να καθορίζεται μόνο από την ανασκόπηση (της εκάστοτε φάσης), και με πλήρη διαφάνεια.»

«Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοπιστία των μελλοντικών αποφάσεων, καθώς ισχύει για όλες τις ομάδες, με τα μαθήματα να αξιοποιούνται για να γίνονται βελτιώσεις στις διαδικασίες, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο λάθος.»

«Στο μεταξύ, εμείς θα εξερευνήσουμε όλο το εύρος των διαθέσιμων επιλογών, δεδομένης της ανάγκης για κλιμάκωση και επίλυση (των ζητημάτων).»

Το γκολ της Liverpool με τον Luis Diaz που ακυρώθηκε.
Το γκολ της Liverpool με τον Luis Diaz που ακυρώθηκε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com