Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δόθηκε εξήγηση για την χρησιμοποίηση του Bajcetic σαν δεξί μπακ

Δόθηκε εξήγηση για την χρησιμοποίηση του Bajcetic σαν δεξί μπακ

Ενώ η επιστροφή του Stefan Bajcetic έχει συνοδευτεί με τον νεαρό ως δεξί μπακ, ξεκαθαρίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνεχιστεί μακροπρόθεσμα.

Ο Bajcetic επέστρεψε από την μακροχρόνια απουσία του από τον Μάρτιο, στο ματς του Europa League εναντίον της Αυστριακής LASK σαν δεξί μπακ στην θέση του Joe Gomez. Ο 18χρονος κλήθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αναβαθμισμένης θέσης του δεξιού μπακ θέση κομμένη και ραμμένη για τον Trent Alexander Arnold. Παρ’ όλα αυτά στάθηκε αξιοπρεπέστατα για 61 λεπτά δείχνοντας πως έχει αρχίσει την σκληρή δουλειά ώστε να επιστρέψει ακόμα καλύτερος από τον τραυματισμό του.

Υπήρχε η αίσθηση πως ο Stefan θα ξεκινούσε βασικός και στο ματς με την Leicester (3-1) και με αφορμή αυτό ο Pep Lijnders ξεκαθάρισε πως η θέση που θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά είναι αυτή του κεντρικού χάφ.

«Δεν είναι εύκολο με τόσο μεγάλο πλήθος αγώνων. Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να παίξουν αυτή την θέση σαν τον Trent» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Klopp. «Είναι πολύ ζόρικο. Για αυτό έδωσα πολλά συγχαρητήρια στον Joe Gomez».

«Ο Stefan πέρσι χρησιμοποιήθηκε στην θέση 6 από τον coach και ομολογούμενος τα πήγε πολύ καλά έτσι? Αυτό γίνεται γιατί πασάρει και κοντρολάρει το παιχνίδι διαφορετικά από ότι ο Alexis και όλους τους άλλους κεντρικούς χαφ. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο που ταιριάζει πολύ να παίζει σαν κεντρικός χαφ. Οπότε δεν θα έβγαζε νόημα να τον χρησιμοποιήσουμε ως δεξί μπακ έτσι όπως κάναμε στο παρελθόν, εάν δεν είναι αναγκαίο».

Όλα αυτά ενώ ο Trent έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και την απουσία του για δυο ματς. Αυτό άφησε τον Klopp με το δίλημμα την χρησιμοποίησης του Gomez ως δεξιού μπακ ή την δοκιμή άλλης μιας αλχημείας σαν αυτή της χρησιμοποίησης του Bajcetic ως δεξί μπακ. Τελικά ο Jones κλήθηκε να ανταπεξέλθει ως δεξί μπακ με παρόμοια αξιοπρεπείς εμφάνιση σαν του Bajcetic.

«Δεν είναι εύκολο να βρεθεί παίκτης για αυτή την θέση αν δεν είναι διαθέσιμοι ο Joe ή ο Trent» πρόσθεσε ο Pep Lijnders. «Πρέπει όμως να βρίσκουμε λύσεις μιας και ο Stefan επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό και δεν μπορεί να παίζει συνεχώς. Πρέπει να βρούμε παίκτες για αυτή την θέση».

«Είναι ωραίο που ο Trent επέστρεψε στις προπονήσεις (προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη) καθώς και εξίσου ωραίο είναι που ο Gomez αποδίδει καλά σε αυτή την θέση. Ωραίο ήταν και το γεγονός πως ο Stefan επέστρεψε έστω και ως δεξί μπακ αλλά ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Στο μέλλον θα αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και όχι σαν δεξιός μπακ.».

Δόθηκε εξήγηση για την χρησιμοποίηση του Bajcetic σαν δεξί μπακ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com