Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια κορυφαία νύχτα για εμάς»

Klopp: «Ήταν μια κορυφαία νύχτα για εμάς»

Ικανοποιημένος για μια ακόμη φορά ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, αφού η Liverpool πέτυχε νέα νίκη με σκορ 3-1, αυτή τη φορά κόντρα στη Leicester για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Για την εμφάνιση της ομάδας είχε να πει:

“ Ναι, αυτό θα είναι μάλλον ένα είδος των τίτλων ότι είμαστε πάλι πίσω με 1-0, αλλά και πάλι ένας εντελώς διαφορετικό γκολ από όλα τα άλλα. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν φάουλ ή όχι, μας έμοιαζε προφανώς σαν φάουλ, ο Κώστας ένιωσε ότι ήταν φάουλ. Θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα από την πρώτη στιγμή; Ίσως ναι. Τότε η τελευταία πάσα ήταν πολύ καλή και το τελείωμα είναι ένα καλό τελείωμα, οπότε είναι δύσκολο. Και πάλι συνέβη, δεν μας αρέσει αυτό αλλά έγινε και μετά όλα είναι θέμα αντίδρασης. Χωρίς να παίξουμε εξαιρετικά καλά αμέσως, δημιουργήσαμε ήδη τεράστιες ευκαιρίες, ευκαιρίες [που ήταν] πολύ δύσκολο να χάσουμε, αλλά το κάναμε και ο τερματοφύλακας τους είχε μια απόκρουση, δοκάρι.  Ωστόσο, η μπάλα δεν πήγε στο πίσω μέρος των διχτυών, δεν έχω ιδέα πως. ”

“ Και στο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρο, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα απογοητευτούμε επειδή μέχρι στιγμής δεν σκοράραμε. Πρέπει να παραμείνουμε πραγματικά θετικοί και να μην κυνηγάμε πραγματικά το παιχνίδι, απλώς να παίζουμε το παιχνίδι – και αυτό έκαναν τα παιδιά. Λεπτό προς λεπτό, μεγαλώσαμε σε αυτό το παιχνίδι και ήταν μια κορυφαία εμφάνιση, για να είμαι ειλικρινής. Με όλη την ποιότητα της Leicester, πρέπει να παραδεχτούμε ότι επίσης, με σούπερ προπονητή ομάδα προφανώς, σούπερ στημένα, μπορείς να δεις, να αισθανθείς και να μυρίσεις την αυτοπεποίθηση που έχει λόγω της κατάστασής της. Συνεχίσαμε όμως και βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ως ομάδα ξεκάθαρα αλλά και ατομικά, πολλές επιδόσεις ανέβηκαν και εδώ είμαστε, και αυτό μου αρέσει πολύ. ”

Για τα 3 γκολ:

“ Κορυφαία γκολ, απολύτως κορυφαία γκολ. Αλλά νομίζω ότι τα γκολ που δεν βάλαμε ήταν επίσης πολύ όμορφα, απλά δεν μπήκαν – όπως το τελευταίο του Harvey, δεν έχω ιδέα ποιος το μπλόκαρε. Τώρα κοιτάζοντας πίσω, μια κορυφαία βραδιά για εμάς γιατί κοιτάς τον Wataru, πώς μεγάλωσε στο παιχνίδι και πόσο κυρίαρχος ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, πώς κέρδισε πραγματικά τις μπάλες, πέρασε την μπάλα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν η τελευταία πάσα πριν σκοράρει ο Dom, αλλά σίγουρα πέρασε ξανά τη μπάλα μέσα από τις γραμμές, κάτι που έκανε αρκετά συχνά. Ήταν πραγματικά πολύ καλός, έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Ο Jarell Quansah, όχι μόνο παίζει εξαιρετικά καλά, αλλά έφτιαξε ένα γκολ. Τόσο συναρπαστικό, δεν μπορείτε να τον παρακολουθήσετε χωρίς να χαμογελάσετε, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να το βλέπεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Οι επιθετικοί πάλεψαν τόσο σκληρά και πέτυχαν τότε εξαιρετικά σημαντικά γκολ, τόσο ο Cody όσο και ο Diogo. Harvey, τι ποσοστό δουλειάς. Ο Curtis ως δεξί μπακ. Ο Ibou στις αντεπιθέσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Caoimhin, ήρεμος, συγκροτημένος. Δεν είμαι σίγουρος ότι ξέχασα κανέναν. Για τον Κώστα, πολύ δύσκολο ξεκίνημα και κόντεψε, νομίζω, να το χάσει λίγο, αλλά βρήκε τον τρόπο επιστροφής στο παιχνίδι – πολύ καλό και για αυτόν. Ο Ryan, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, να είμαστε στην πιο δύσκολη περιοχή και συνεχώς υπό πίεση και να βρίσκουμε πάντα ελάχιστες λύσεις και λύσεις που μας βοηθούν πολύ. Σούπερ σημάδια απόψε, μου αρέσει πολύ αυτό. Τα αγόρια χάρηκαν να το παίζουν και έβλεπες πώς πίεζαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το χάρηκαν πολύ και αυτό είναι υπέροχο. ”

Για το γκολ του Szoboszlai και αν τον ενθαρρύνει να σουτάρει:

“ Δεν χρειάζεται να του πω να σουτάρει, το ξέρει, ξέρει καλύτερα από εμένα ότι έχει αρκετά καλή ικανότητα. Μπορείτε να δείτε ότι στα παιχνίδια της Premier League, όλοι προσπαθούν να τον μπλοκάρουν, γι’ αυτό δεν το έκανε ακόμα – αλλά αν το κάνει, υπάρχει καλή πιθανότητα να μπει η μπάλα. Ένα σούπερ γκολ. Ο Wataru πέρασε την μπάλα και εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχει μέσος εκεί, δεν υπάρχει αμυντικός που να μπορεί να τον κρατήσει στη συνέχεια, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να κερδίζουμε την μπάλα για να προσπαθήσουμε να δώσουμε την πρώτη πάσα προς τα εμπρός ή τουλάχιστον να έχουμε ένα ιδέα προσανατολισμένη προς το μέλλον. Αυτό βοήθησε πολύ εκεί. ”

Για την επίδραση του Ούγγρου στην ομάδα:

“ Είναι τόσο καιρό που είναι εδώ, ξέχασα τι σκέφτηκα όταν ήρθε. Από το πρώτο λεπτό της προπόνησης, ήταν αρκετά εντυπωσιακός. Είναι κορυφαίος, πραγματικά κορυφαίος τύπος. Εύκολο βήμα για τα αποδυτήρια της ομάδας και τέτοια πράγματα. Ένα αγόρι με πολύ φυσική αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθά και ένα εξαιρετικά σκληρά εργαζόμενο και αυτό είναι που βλέπετε. Σήμερα μπήκε και είχε δύο πολύ δύσκολες καταστάσεις. πάτησε την πρώτη μπάλα όταν αμύνθηκε σε μια αντεπίθεση και έχασε την μπάλα εκεί. Από εκείνη τη στιγμή ήταν απλώς στο παιχνίδι. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το απολαμβάνει πολύ που είναι εδώ και προφανώς το εκτιμά και ο κόσμος. Είναι μια καλή κατάσταση. Μακάρι να συνεχιστεί. ”

Πότε είπε στον Curtis Jones ότι θα είναι αρχηγός:

“ Χθες, όταν του είπα ότι θα έπαιζε δεξί μπακ, την ίδια στιγμή. Πούλησα την ιδέα του δεξιού μπακ με το περιβραχιόνιο, ας το πω έτσι. Όμως ήταν ήδη εντελώς ενθουσιασμένος όταν του είπα ότι θα παίξει δεξί μπακ. Ο τρόπος που το εκτέλεσε ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερος, πρέπει να πω. Ουάου. Υπερ-έξυπνο. Τον σκεφτήκαμε. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τον Stefan για πολύ, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του. Ο Joey θα είναι εντάξει για το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν ήταν εντάξει για σήμερα. Για τον Trent είναι πολύ νωρίς. Χρειαζόμουν λοιπόν να βρω λύσεις και ο Curtis ήταν πάντα στο μυαλό μου ως πιθανή λύση εκεί. Είναι πραγματικά ποδοσφαιρικός έξυπνος, του αρέσει να είναι στην μπάλα και όσο πιο βαθιά είσαι τόσο πιο συχνά μπορείς να πάρεις την μπάλα. Ήταν μια κορυφαία επίδοση, πρέπει να πω, για πρώτη φορά σε –για εκείνον–σε μια περίεργη θέση. Τα πήγε πολύ καλά και αυτό μου άρεσε πολύ. Είναι σε καλή στιγμή, οπότε πιθανότατα θα μπορούσε να παίξει σε κάθε θέση τη στιγμή. Αλλά θα προσπαθήσουμε να τον χρησιμοποιούμε όσο πιο συχνά γίνεται στη φυσική του θέση. ”

Ο Cody Gakpo μετά την ισοφάριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com