Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > “Αποθέωση” από τους Red fans για Darwin Nunez και Alexis Mac Allister

“Αποθέωση” από τους Red fans για Darwin Nunez και Alexis Mac Allister

Η Liverpool αναγκάστηκε να δουλέψει σκληρά για τη νίκη της απέναντι στη West Ham, με την ομάδα του Jurgen Klopp να ανεβάζει ρυθμό όταν χρειάστηκε.

Ήταν άλλος ένας αγώνας στον οποίο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου. Παραδόξως, αυτή τη φορά, οι Κόκκινοι δεν έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκαν αφού η εξαιρετική κεφαλιά του Jarrod Bowen ισορρόπησε το παιχνίδι, μετά το πέναλτι του Mo Salah που είχε “γράψει” το 1-0 για την Liverpool.

Ο Darwin Nunez, απέδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε “δαιμονιώδη φόρμα”. Αφού πρώτα “προειδοποίησε” τον Areola στο 53ο λεπτό, με την προσπάθεια του να καταλήγει εκτός στόχου, έπειτα από εκτέλεση από το ύψος του πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα, μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Alexis Mac Allister, ο Ουρουγουανός δεν “συγχώρησε” για δεύτερη φορά την άμυνα της West Ham και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, η Liverpool διατήρησε την κατοχή της μπάλας και το γκολ του Diogo Jota, σχεδόν αμέσως μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, απέτρεψε ένα νευρικό φινάλε.

Υπήρχαν πολλά να σκεφτούν οι οπαδοί, καθώς το Anfield απόλαυσε άλλη μια νίκη της Liverpool στην Premier League.

Αμέσως μετά το 2-1, τα σχόλια των οπαδών των Reds κατέκλυσαν τα social media και ο ενθουσιασμός για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του Nunez στη νέα σεζόν είναι εμφανής.

“Ο τρόπος με τον οποίο ο Darwin πιέζει για την ανάκτηση της μπάλας… είναι πραγματικά το κάτι άλλο.”

“Κλασσικός Darwin. Χάνει το τετ α τετ, και σκοράρει με εξαιρετικό βολέ, 10 φορές πιο απαιτητικό τεχνικά.”

“Ο Nunez έχει βελτιώσει τόσο πολύ το παιχνίδι του.”

“Το παιχνίδι του Nunez είναι εκπληκτικό.”

Οι Liverpudlians, ωστόσο, δεν παρέλειψαν να “πλέξουν” και το εγκώμιο του Alexis Mac Allister.

“Ο Mac Allister απέχει πολύ από τον καλύτερό του εαυτό σε έναν ομολογουμένως άγνωστο ρόλο “εξαριού”, αλλά “ζωντανεύει” στο επιθετικό τρίτο, όπου αισθάνεται πιο άνετα. Η πάσα για το βολέ του Nunez για να βάλει μπροστά την @LFC είναι απλά εξαιρετική.”

“Μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε την ασίστ του Mac Allister. Εξαιρετική πάσα για τον Nunez. Τέλεια.”

“Mac Allister MOTM για μένα. Η καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής. Σαφώς ακόμα προσπαθεί να εξοικειωθεί με έναν άγνωστο ρόλο, αλλά η επιμονή του και το παιχνίδι του χωρίς την μπάλα ήταν υπέροχα. Και φυσικά, απίστευτη έμπνευση και τεχνική για να δημιουργήσει το γκολ του Darwin.”

Δεν έλειψαν βέβαια και οι προβληματισμοί για την αμυντική λειτουργεία της ομάδας, με τις απόψεις όμως να διίστανται.

“Μακάρι η Liverpool να μπλόκαρε τις σέντρες που και που.”

“Η άμυνα μας απογοητεύει παιχνίδι με παιχνίδι, απλά κουραστικό”

“Ο Matip και ο Gomez ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Η αμυντική τοποθέτηση και οι στιγμές πίεσης περιόρισαν πραγματικά τη West Ham.”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οπαδοί της Liverpool δεν μπορούν παρά να αισιοδοξούν για το μέλλον. Η ανανέωση του κέντρου φαίνεται να λειτουργεί και η συνολική εικόνα ικανοποιεί, με την ομάδα του Jurgen Klopp να αρχίζει να θυμίζει εκείνη των προηγούμενων χρόνων.

“Αποθέωση” από τους fans της Liverpool για Nunez και Mac Allister
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com