Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απαρνήθηκε» τους Reds ο Postecoglou ως manager της Tottenham

«Απαρνήθηκε» τους Reds ο Postecoglou ως manager της Tottenham

Ο γεννημένος στην χώρα μας Ange Postecoglou διαδέχθηκε τον προσωρινά προπονητή μετά την απομάκρυνση Conte και Stellini, Ryan Mason στην Tottenham το φετινό καλοκαίρι. Ο ίδιος βέβαια μεγάλωσε λατρεύοντας την Liverpool.

Η Tottenham έχει δικαιωθεί για την επιλογή της μέχρι τώρα, καθώς με τον Postecoglou στο τιμόνι έχει την ενθαρρυντική συγκομιδή των 14 πόντων από τους 18 διαθέσιμους. Ο Ελληνοαυστραλός που ακολούθησε έναν ανορθόδοξο δρόμο προς την Premier League έχει εμπνευστεί από την Liverpool.

Ο 58χρονος προπονητής μεγάλωσε σε μια χρυσή εποχή για την Liverpool ανάμεσα στις δεκαετίες 70 & 80 και πρόσφατα σε συνέντευξη του στον Gary Lineker είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι, πλέον έχει βγάλει τις αφίσες της Liverpool από τους τοίχους του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήμουν μεγάλος θαυμαστής της Liverpool. Λάτρευα τον Bill Shankly και την ιστορία με το Boot room.» δήλωσε ο Ange στο BBC και στο Football Focus.

Ο Gary Lineker δεν έχασε την ευκαιρία και ρώτησε τον Postecoglou αν είναι ακόμα φαν της Liverpool, με τον Ange να απαντάει αστειευόμενος ότι έχει κατεβάσει πλέον τις αφίσες από τους τοίχους του.

Η Liverpool θα ταξιδέψει στο Λονδίνο και στην έδρα της Tottenham στις 30 του Σεπτέμβρη, με τους οπαδούς των Spurs να ανυπομονούν να ξαναδούν την ομάδα του Postecoglou. Η Liverpool εκείνης της εποχής ήταν πραγματικά απολαυστική και ο Postecoglou έχει δηλώσει πως ο τρόπος παιχνιδιού του έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την Liverpool.

«Η Liverpool του 70 έπαιζε πραγματικά ποδόσφαιρο κρατώντας την κατοχή της μπάλας. Ήταν κάτι διαφορετικό και πραγματικά σε τραβούσε να την δεις. Αυτό όπως είναι ευνόητο, με επηρέασε ποδοσφαιρικά.»

Πριν υπογράψει στην Tottenham ο Ange προπόνησε μεταξύ άλλων τις Brisbane Roar, Melbourne Victory, την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, την Yokohama F. Marinos καθώς και την Celtic, την ομάδα που τον πρόβαλε παραπάνω στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι ευκαιρίες να κοουτσάρεις ενάντια στην Liverpool και να δείξεις το τι μπορείς να κάνεις, είναι σπάνιες αν και ο Postecoglou έχει αντιμετωπίσει τους Reds, άλλη μια φορά το καλοκαίρι του 2013 με την Melbourne Victory σε φιλικό προετοιμασίας.

Βέβαια είναι ευνόητο ότι ένα ματς της Premier League διαφέρει πολύ, από ένα ματς προετοιμασίας καθώς επίσης και η τωρινή Liverpool διαφέρει αρκετά από εκείνη του 2013.

«Απαρνήθηκε» τους Reds ο Postecoglou ως manager της Tottenham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com