Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Κώστας Τσιμίκας!

Ανανέωσε ο Κώστας Τσιμίκας!

Νέο συμβόλαιο με τη Liverpool ως το καλοκαίρι του 2027 υπέγραψε σήμερα ο Έλληνας μπακ, Κώστας Τσιμίκας, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές του μήνα.

Το νέο συμβόλαιο θα αποφέρει αυξημένες απολαβές στον διεθνή αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται στο Anfield από το καλοκαίρι του 2020, όταν και είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος μιλώντας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ανέφερε:

“ Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έκανα, [ότι] όλα αποδίδουν. ”

“ Αλλά αυτό με κρατά γεμάτο κίνητρο για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πολλές, πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει όλη μαζί και ήθελα να γίνω από το πρώτο λεπτό μέρος της. ”

“ Θέλω περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, να κερδίζω τρόπαια, να είμαι αφοσιωμένος σε κάθε περίσταση, να είμαι μέρος όλων αυτών. ”

“ Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει περισσότερα τρόπαια και θα πάμε για αυτό. Όλοι, νομίζω, είναι 100% εκεί [και] συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και όλοι είναι έτοιμοι να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον. ”

Ο 27χρονος αμυντικός τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας, ενώ την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 1-3 επί της LASK για το Europa League.

Συνολικά, από το 2020 έχει πραγματοποιήσει 63 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα με καλύτερη στιγμή, φυσικά το νικητήριο του πέναλτι στον τελικό του FA Cup το 2022 κόντρα στην Chelsea.

Ο Κώστας Τσιμίκας ανανέωσε με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com