Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ελπίζει να είναι έτοιμο το Anfield για το Merseyside Derby

Η Liverpool ελπίζει να είναι έτοιμο το Anfield για το Merseyside Derby

Η επέκταση της Anfield Road γνώρισε το ένα πλήγμα μετά το άλλο, αλλά ο σύλλογος διατηρεί την ελπίδα ότι 61.000 οπαδοί θα είναι παρόντες εναντίον της Everton.

Η νέΑ Anfield Road λειτούργησε με περιορισμένη χωρητικότητα για τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν και θα συνεχίσει να λειτουργεί βραχυπρόθεσμα. Το πάνω διάζωμα της νέας κερκίδας θα παραμείνει ακόμα κλειστό για τις επισκέψεις της Leicester City και της Royale Union Saint-Gilloise, διατηρώντας την χωρητικότητα του γηπέδου στις 50.000 περίπου.

Αλλά η ελπίδα είναι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί για το ντέρμπι του Merseyside στις 21 Οκτωβρίου, με τον Paul Joyce των Times να δηλώνει ότι η Liverpool ελπίζει να φιλοξενήσει «σε πλήρη χωρητικότητα 61.000 ατόμων» εναντίον της Everton.

«Ο σύλλογος εργάζεται τώρα για την επίσκεψη της Everton, για να έχει το πάνω και το κατώτερο επίπεδο της κερκίδας ανοιχτό για τους φιλάθλους της», προσθέτει ο Joyce, με τη Rayner Rowen Construction καθώς και άλλους εργολάβους, να εργάζονται σκληρά. Ο σύλλογος αναγκάστηκε να βρει έναν νέο εργολάβο για να ολοκληρώσει την κερκίδα της Anfield Road, αφού οι εργασίες σταμάτησαν τον Αύγουστο καθώς ο όμιλος Buckingham υπέβαλε αίτηση οικονομικής διαχείρισης στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Υπολογίζεται ότι η Liverpool χάνει στην κλειστή περιοχή το ποσό των 750.000 λιρών ανά αγώνα, με ανοιχτό μόνο το κάτω διάζωμα, δηλαδή σχεδόν 4 εκατομμύρια £ στους πέντε πρώτους εντός έδρας αγώνες της σεζόν.

Το να έχουμε πλήρως έτοιμο το γήπεδο για την επίσκεψη στην Everton, τον έκτο εντός έδρας αγώνα, θα ήταν μια σημαντική ώθηση, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει από τώρα έως τότε – με λίγο περισσότερες από 30 ημέρες μέχρι το ντέρμπι. Εάν ο αισιόδοξος στόχος μπορεί να επιτευχθεί, μένει να φανεί. Επομένως στο μεταξύ, θα πρέπει να συνεχίσουμε να περιμένουμε υπομονετικά.

Η Liverpool ελπίζει να είναι έτοιμο το Anfield για το Merseyside Derby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com