Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Ο Salah θα αξίζει 250 εκατομμύρια λίρες το επόμενο καλοκαίρι»

Aldridge: «Ο Salah θα αξίζει 250 εκατομμύρια λίρες το επόμενο καλοκαίρι»

Ο Mohamed Salah θα μπορούσε να καταλήξει να φύγει από τη Liverpool έναντι παγκόσμιου ρεκόρ, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του παλιού άσσου των Reds John Aldridge.

Ο Αιγύπτιος αποτέλεσε αντικείμενο κάποιων τεράστιων προσφορών από τη Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι και, όπως ακούγεται, οι Σαουδάραβες δεν πρόκειται να τα παρατήσουν εδώ.

Πράγματι, αναμένονται περισσότερες προσφορές τον Ιανουάριο και το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τον John Aldridge, μιλώντας στο Aldo Meets Podcast, ο Salah θα αξίζει 250 εκατομμύρια λίρες το επόμενο καλοκαίρι, καθώς οι Σαουδαραβικοί σύλλογοι γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι να φέρουν τον πιο προβεβλημένο μουσουλμάνο παίκτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημά τους.

Ο Aldridge έδωσε την ετυμηγορία του για τον εξτρέμ:

«Η στάση μου για τον Μο είναι διαφορετική. Πρέπει να πω αυτό. Με τον Μο έχουμε το μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο. Ο καλύτερος μουσουλμάνος παίκτης όλων των εποχών, είναι 31 ετών, μπορεί να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα μέχρι τα 35 του. Μπορεί να παίξει στο δικό τους πρωτάθλημα μέχρι τα 40 του, είναι σούπερ γυμνασμένος, μπορούν να τον έχουν για πολλά χρόνια. Σας το λέω τώρα, με ένα χρόνο συμβόλαιο στο τέλος της φετινής σεζόν θα αξίζει 250 εκατομμύρια λίρες. Τόσο εκτιμάται εκεί έξω, όχι μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά και για άλλους λόγους. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου σε αυτό», δήλωσε ο Aldridge.

Ακούγεται γελοίο να υποθέσουμε ότι ένας παίκτης με ένα χρόνο συμβόλαιο θα αξίζει 250 εκατομμύρια λίρες, αλλά, στο τέλος της ημέρας, τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο για τους Σαουδάραβες σε αυτό το σημείο. Οι Σαουδάραβες έχουν απεριόριστο αριθμό περιπτώσεων, και αν οι Σαουδάραβες είναι απελπισμένοι για τον Salah, μπορεί να αναγκαστούν να τα πουλήσουν με γελοία αμοιβή.

Βέβαια, το αν θα αποφασίσει ή όχι η εταιρεία να καταβάλει το ποσό αυτό, μένει να το δούμε, αλλά δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο αν η μεταγραφή αυτή ξεπεράσει το φράγμα των 200 εκατομμυρίων λιρών, τελικά να γίνει.

Aldridge: «Ο Salah θα αξίζει 250 εκατομμύρια λίρες το επόμενο καλοκαίρι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com