Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει West Ham

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στη West Ham για την έκτη αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν απολαμβάνει το ξεκίνημα της σεζόν:

“ Απολαμβάνω τη στιγμή. Από την πρώτη μέρα που επιστρέψαμε, χάρηκα πολύ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με το rebuild μας, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με τα παιδιά, τον νέο τρόπο, τη νέα ενέργεια. Αποφασίσαμε ήδη πέρυσι ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά – αλλά ότι θέλουμε να τα αλλάξουμε για τα καλά και όχι επειδή πρέπει. Ναι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό και είμαι ακόμα. Αυτό είναι. Πραγματικά δεν είμαστε εκεί, δεν είμαστε ακόμα σταθεροί, τόσα πολλά πράγματα δεν τα κάνουμε καλά – αλλά κάνουμε ήδη πολλά πράγματα. Πολλές συναρπαστικές στιγμές στα παιχνίδια και νομίζω ότι είναι μια καλή αρχή, όχι περισσότερο. Αλλά για αρχή, είναι απολύτως εντάξει. ”

Πώς βλέπει την εξέλιξη της ομάδας του και για την πρόκληση της Κυριακής:

“ Δεν ξέρω, δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμαστε γιατί δείξαμε τέτοιες διαφορετικές φάσεις. Αλλά προφανώς τα πράγματα που περάσαμε τώρα ήδη σε αυτή τη σεζόν, είναι συνήθως αρκετά για μια ολόκληρη σεζόν, αν τα έχεις κάνει αυτά μετά από 38 αγώνες, και τα έχουμε μετά από πέντε – δύο φορές κόκκινη κάρτα, 10 παίκτες, παιχνίδια ανατροπής και αυτά τα πράγματα. Και τώρα [το κάναμε] ξανά, κάναμε ένα πολύ κακό ημίχρονο και ένα πολύ καλό ημίχρονο και το γυρίσαμε ξανά [έναντι της Wolves]. Και πάλι, δεν είναι αυτό που σχεδιάζεις, δεν είναι αυτό που θέλεις. Αλλά όταν το έχεις, πρέπει να το περάσεις και αυτό κάναμε. Έτσι, δείχνει μόνο τα παιδιά ήδη μαζί με έναν τρόπο και σε βαθμό που μάλλον δεν το περιμέναμε τόσο νωρίς. Αυτό είναι. Δεν μπορώ να κάνω καμία εκτίμηση για το πώς θα είναι τις επόμενες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω εξαιρετικά σκληρά για να το κάνω όσο πιο θετικό γίνεται. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπάρχουν όμως τόσοι πολλοί εξαιρετικά δυνατοί αντίπαλοι – η West Ham είναι ένας από αυτούς. Πραγματικά συναρπαστικό έργο επίσης. Είμαι χαρούμενος για τον David που πραγματικά έχτισε αυτήν την ομάδα εδώ και μερικά χρόνια. Ακόμη και με τον Declan Rice που έφυγε, φαίνονται πολύ καλά, πρέπει να πω. Ο [James] Ward-Prowse, σούπερ μεταγραδή. Ο [Lucas] Paqueta δεν είναι νέο απόκτημα, αλλά είναι ένας σούπερ παίκτης. Με όλα τα άλλα παιδιά που είχαν ήδη, φαίνεται πολύ σταθερό και αυτό το κάνει πολύ δύσκολο. Το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δυνατό. Είναι καλό για τους ανθρώπους, αλλά σημαίνει για εμάς ότι πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. ”

Για τον Quansah που εντυπωσίασε στο Molineux:

“ Είναι την κατάλληλη στιγμή, στο σωστό κλαμπ. Αυτό είναι. Είναι το αγόρι μας, φανταστικό αγόρι, με την U20 της Αγγλίας παίζει, προφανώς τεράστιος, τεράστιος ανταγωνισμός. [Έκανε μια σούπερ προετοιμασία μαζί μας, αυτό είναι πολύ καλό, και άξιζε να ξεκινήσει το τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Wolves. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι είναι μια γενναία απόφαση, δεν ένιωσα ότι ήταν μια γενναία απόφαση από εμάς γιατί δεν είχαμε προφανώς έτοιμο τον Ibou, δύο μέρες έκανε προπόνηση. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε έναν στόπερ με μισή ώρα προπόνηση λίγο πολύ γιατί οι άλλοι δεν ήταν έτοιμοι. Αλλά επειδή ο Jarell ήταν εκεί, δεν χρειάστηκε να το κάνουμε και τα πήγε πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις το χαμόγελο στο πρόσωπό του μετά το παιχνίδι. Είναι πραγματικά σαν να έχει τώρα τρία παιχνίδια τώρα και εννέα πόντους, νομίζω – αυτό δεν είναι κακό ρεκόρ. ”

Για την εξαιρετική φόρμα του Darwin Nunez:

“ Είναι καλός, πολύ καλός. Είναι σε πολύ καλή στιγμή, απολαμβάνει πολύ το παιχνίδι του αυτή τη στιγμή και αυτό είναι εντάξει. Έχεις πρόβλημα μόνο ως επιθετικός όταν δεν έχεις ευκαιρίες. Έχει ευκαιρίες, ευκαιρίες, [και] προφανώς δεν είναι πολύς καιρός που σκόραρε τα δύο πιο απίστευτα γκολ που είδα για πολύ, πολύ καιρό κόντρα στη Newcastle, ήταν απολύτως τρελό. Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι με την Aston Villa και μετά ήταν η διακοπή, είχε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα – είπε ότι είναι καλά, αλλά διαβάσαμε, προφανώς, τι είπε ο [προπονητής της Ουρουγουάης,] Bielsa, και μετά είχε επίσης πολύ έντονα ταξίδια οπότε αποφασίσαμε να μην τον ξεκινήσουμε [στο Molineux] αλλά μπήκε και είχε τεράστιο αντίκτυπο στο παιχνίδι. ”

“ Άρα, είναι σε καλή στιγμή, το βλέπουμε στην προπόνηση. Δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή αν σκοράρει ήδη ή όχι: για έναν επιθετικό, είναι σημαντικό σε αυτές τις στιγμές που δεν σκοράρεις αλλά παίζεις καλά, να το καταλάβεις σωστά και μετά απλά να συνεχίσεις και όλα θα μπουν στη θέση τους ούτως ή άλλως. ”

Βρήκε δίχτυα χθες το βράδυ ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com