Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Ευτυχώς δεν είμαι αντίπαλος με αυτούς τους επιθετικούς!»

Kelleher: «Ευτυχώς δεν είμαι αντίπαλος με αυτούς τους επιθετικούς!»

Με τα καλύτερα λόγια για την επιθετική γραμμή της Liverpool μίλησε ο Caoimhin Kelleher μετά το διπλό επί της LASK για την πρεμιέρα του Europa League.

Ο Ιρλανδός τερματοφύλακας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για αυτή τη σεζόν, όντας σταθερός ως συνήθως και σώζοντας τους Reds σε μία πολύ επικίνδυνη φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο δεύτερος goalkeeper της ομάδας μας παραχώρησε δηλώσεις στο liverpoolfc.com, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας κόντρα στους Αυστριακούς και στη βελτίωση της απόδοσής της συν τω χρόνω, καθώς και για τις οδηγίες του Klopp στο ημίχρονο.

«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει πολλά γκολ», ξεκινά o 24χρονος.

«Η μπροστινή γραμμή είναι τρομακτική κατά καιρούς! Επίσης έχει πολύ βάθος. Όποιος και να ξεκινάει, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να δημιουργήσουν προβλήματα. Χαίρομαι που τους αντιμετωπίζω μόνο στην προπόνηση!»

  • Για τον εαυτό του ανέφερε:

«Ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι μετά από αυτό με τη Southampton (σ.σ. το τελευταίο της περσινής σεζόν). Έτσι είναι με όλους τους παίκτες που δεν αγωνίζονται τακτικά, είναι λίγο ‘σκουριασμένοι’. Ήταν ωραίο που βρέθηκα εκεί έξω και ελπίζω να παίξω κάποια παιχνίδια ακόμα σε αυτό το τουρνουά.»

  • Για την απόδοση της ομάδας κατά τη διάρκεια του ματς με τους Αυστριακούς:

«Δεν τα πήγαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο προπονητής είπε ότι υπήρξαν κάποια πράγματα που κάναμε καλά, και ότι πρέπει να συνεχίσουμε.»

«Τα κύρια μηνύματα ήταν απλά ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε κάποιες στιγμές, απλά στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε κάποια αναποφασιστικότητα και κάποια τσαπατσουλιά. Oπότε το αλλάξαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο και ευτυχώς πετύχαμε τρία εξαιρετικά γκολ.»

O Caoimhin Kelleher στο παιχνίδι με τη LASK.
O Caoimhin Kelleher στο παιχνίδι με τη LASK.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com