Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mac Allister αποκάλυψε το νέο παρατσούκλι του στους Reds

Ο Mac Allister αποκάλυψε το νέο παρατσούκλι του στους Reds

Ο Alexis Mac Allister έχει ήδη μπει στο «καλό σημειωματάριο» του Klopp και δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι του κόλλησαν νέο παρατσούκλι!

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε η πρώτη από τις τέσσερις μεταγραφές στη μεσαία γραμμή για τους Reds στην αρχή του καλοκαιριού και δεν έχασε χρόνο για να καθιερωθεί στην ομάδα. Δεν ήταν καθόλου απλό, αφού αποβλήθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με την Bournemouth και αντικαταστάθηκε μετά από ένα δύσκολο πρώτο 45λεπτο με την Wolves.

Αυτό δεν φαίνεται να ανησυχούσε πολύ το αφεντικό των Κόκκινων, με τον Mac Allister να αποκαλύπτει ότι η ισχυρή σχέση του με τον Klopp έχει γίνει αντικείμενο παιχνιδιάρικων σχολίων από τους συμπαίκτες του.

«Πολλοί από τους συμπαίκτες μου με πειράζουν, επειδή λένε ότι ο Klopp είναι ο «μπαμπάς» μου τώρα. Η σχέση μαζί του είναι άψογη, είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, που προσπαθεί πάντα να είναι κοντά στους παίκτες του», είπε ο Αργεντινός διεθνής μέσος στο La Nacion. «Έχει τρελές στιγμές (αντιδράσεις) που μπορεί να δεις σε ένα παιχνίδι και δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς. Για μένα είναι χαρά που μπορώ να δουλέψω μαζί του».

Ο Mac Alister έχει ξεκινήσει και τα πέντε παιχνίδια της Liverpool στην Premier League στην χρονιά μέχρι στιγμής, έχοντας εντυπωσιάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, πηγαίνοντας στο νέο του περιβάλλον. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πειράγματα από συμπαίκτες του, αφού παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην Athletic ότι ο αρχηγός της Αργεντινής Lionel Messi, ζήτησε από τα μέλη της εθνικής ομάδας να μην τον αποκαλούν «τζίντζερ».

Ο 24χρονος φαίνεται ότι ακολούθησε τα βήματα του συναδέλφου του μέσου Adam Lallana, ο οποίος ήταν το αυτοαποκαλούμενο «κατοικίδιο του δασκάλου» (“teacher’s pet”) κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Anfield.

Εξήγησε ότι η αιφνιδιαστική συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα στο Molineux, ενώ το νοτιοαμερικανικό δίδυμο Luis Diaz και Darwin Nunez κάθισαν στον πάγκο, ήταν μέρος της αιτίας για τη νέα φήμη που απέκτησε.

«Το τελευταίο παιχνίδι που επιστρέψαμε από την εθνική ομάδα ήμουν ο μόνος Νοτιοαμερικανός που ξεκίνησα. Λοιπόν, το έκανε (έπαιξε) και ο Ali (Alisson), αλλά δεν είχε παίξει στη Βραζιλία. Ο Lucho (Diaz) και ο Darwin ήταν στον πάγκο», συνέχισε.

«Μετά μου είπαν ότι είναι ο μπαμπάς μου (ο Klopp), ότι δεν μπορεί να με βγάλει έξω, ότι είχα παίξει όλα τα παιχνίδια και έτσι με τρέλαναν! Αλλά πέρα από το αστείο, είναι ένα άτομο που σέβομαι πολύ, ελπίζω να συνεχίσει έτσι η σχέση μας και να συνεχίσω να μαθαίνω από αυτόν στο γήπεδο».

Ο Mac Allister αποκάλυψε το νέο παρατσούκλι του στους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com