Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Ευχαριστημένος ήταν ο Jurgen Klopp, μετά τη σπουδαία ανατροπή που πέτυχε η ομάδα κόντρα στη Wolves στο Molineux και τη νίκη που πήρε με σκορ 1-3 νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε τι σκεφτόταν στο ημίχρονο:

“ Ω, σκέφτηκα στο πρώτο ημίχρονο μερικές φορές, τι ήταν… Προφανώς δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Wolves τα πήγε πολύ καλά πέρα από αυτό. Το έβλεπες σε αυτές τις καταστάσεις όταν έριξαν τρεις παίκτες στην περιοχή και δεν ήμασταν εκεί, το τελευταίο βήμα δεν ήταν εκεί. Δούλεψα με αυτά τα αγόρια τώρα, με μερικά από αυτά μερικές εβδομάδες, επτά, οκτώ ή εννέα εβδομάδες, με κάποια περισσότερα – ξέρω όταν μπορούν είναι εκεί. Σήμερα δεν μπόρεσαν σε πολλές στιγμές. Το είδατε με τον Macca, το είδατε με άλλους παίκτες, δεν είχαν τα φρέσκα πόδια σήμερα. ”

“  Ξέρω όμως επίσης ότι μετά από πολύ καιρό μπορείς να περάσεις το πρώτο ημίχρονο με ένα λογικό αποτέλεσμα, όπως να μην έχεις τεράστια πτώση, μπορείς να το ανατρέψεις. Αλλά η ομάδα χρειαζόταν βοήθεια και ευτυχώς μπορούσαμε να προσφέρουμε τη βοήθεια λίγο με μια αλλαγή και μια αλλαγή συστήματος και τέτοια πράγματα. Προφανώς είχαμε εντελώς διαφορετικό δεύτερο μέρος. Είδατε σχεδόν τους ίδιους παίκτες στο πρώτο ημίχρονο να φαίνονται λίγο σκουριασμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο για τα αγόρια… φαινόταν πολύ πιο εύκολο. Η Wolves έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο, εμείς πολύ άσχημο. Δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, ελέγξαμε το παιχνίδι και συνεχίσαμε και σκοράραμε ένα και μετά όχι απευθείας το δεύτερο, οπότε χρειαστήκαμε λίγο χρόνο. Αλλά παραμείναμε ήρεμοι, μου άρεσε πολύ, δεν ήταν βιασύνη, δεν κλωτσούσαμε μπάλες κάπου, προσπαθήσαμε πραγματικά να παίξουμε, να σπάσουμε τις γραμμές. Άρα, το 3-1 είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενα μετά από 20 λεπτά και ίσως όχι στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε το αποτέλεσμα, και αυτό είναι εντάξει. ”

Για την παρουσία του Quansah:

“ Τα πήγε καλά, τα πήγε πολύ καλά. Ήταν πραγματικά καλό, μια ωραία, υπέροχη εμπειρία για εκείνον. Έμπαινε πάντα σε πολύ αποφασιστικές στιγμές, δεν ερχόταν για να κλείσει παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο, έπρεπε να κάνουμε κάτι εκεί. Και σήμερα ήταν καλός, πρέπει να πω. Σε μια τόσο αποδιοργανωμένη ομάδα όπως ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο, το να είσαι αυτός που δείχνει κάπως εντάξει είναι μια δήλωση. Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Προφανώς και αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα καλό παιδί. ”

Για την απόδοση του Szoboszlai:

“ Πρέπει να πούμε ότι έχει ήδη τεράστια επιρροή στο παιχνίδι μας. Δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο. ήταν εκεί, έχασε μπάλες και τέτοια πράγματα όπου σκέφτεσαι «Ω Θεέ». Χάσαμε τόσες πολλές μπάλες. Νομίζω ότι οι βασικές φάσεις της Wolves ήταν όταν δίναμε τη μπάλα λίγο πολύ στο κέντρο και μετά είχαν τις αντεπιθέσεις. Και μετά είχαμε τις διαγώνιες μπάλες στον Neto, προφανώς αφήσαμε τον Joey σε κατάσταση ένα εναντίον ενός, τον Neto σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αυτές ήταν οι στιγμές και αυτό δεν βοηθάει. Αλλά παρέμεινε στο παιχνίδι, αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη δύναμη – επομένως δεν είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά παρέμεινε στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με τον Curtis και τον Dom σε ένα διπλό εξάρι, το οποίο είναι ένα πολύ επιθετικό σχήμα, αλλά τα πήγαν πολύ καλά, τα πήγαν πολύ έξυπνα και οι δύο. Και έτσι το μετέτρεψε σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. ” Είπε ο Κlopp.

Για την επιρροή του Μo Salah πρόσθεσε:

“  Είναι απίστευτος, εμπλέκεται σε όλα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν υπέροχο, προφανώς, αλλά μετά –και πάλι– σε ένα διαφορετικό σύστημα και σίγουρα είναι παίκτης-κλειδί. Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμαστε. Όπως όλοι, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ. Πολύ καλός. ”

Για τις 3 φετινές ανατροπές:

“ Συνήθως μαθαίνεις τέτοια πράγματα λίγο αργότερα στη σεζόν για την ομάδα σου. Προφανώς μάθαμε αρκετά γρήγορα, αρκετά νωρίς. Ναι, δεν είμαστε ακόμα σταθεροί, δεν είμαστε. Νομίζω ότι με όλες τις αλλαγές που κάναμε ξανά και ξανά για αυτό το παιχνίδι σήμερα, πώς μπορούμε να είμαστε σταθεροί; δεν το ζητάω. Ζητώ να δοκιμάσω τα πάντα, να κάνω τα επόμενα βήματα και τέτοια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο προφανώς δεν ήταν έτσι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη περισσότερο και αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο. ”

“ Φυσικά, η ανατροπή των αγώνων είναι χρήσιμη όποτε συμβαίνει στη σεζόν. Το ότι δεν πρέπει να ερχόμαστε τόσο συχνά στις καταστάσεις είναι επίσης ξεκάθαρο, αλλά για σήμερα είναι απολύτως εντάξει. Πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και για μένα, απλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο για κάποιους λόγους. Το δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, το έχω βιώσει τώρα μερικές φορές, όταν έχουμε πολύ δύσκολες εβδομάδες, όταν οι παίκτες επιστρέφουν, τότε ελπίζω να μην είναι πάντα έτσι, αλλά μερικές φορές μπορεί να συμβεί. Στο πρώτο ημίχρονο, χρειάστηκαν τα παιδιά λίγο να ρίξουν τα πόδια τους και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, ώστε να μην συμβεί γιατί [μετά] την επόμενη διακοπή παίζουμε με την Everton. Αλλά η αντίδραση ήταν κορυφαίας κατηγορίας. ”

Πως συνέβαλε η εμπειρία του Robertson στο διπλό:

“  Δεν είναι ο μόνος έμπειρος που είχαμε στο γήπεδο. Ο Ali ήταν εκεί, ο Mo ήταν εκεί, ο Joel ήταν εκεί. Θα έλεγα ότι ο Diogo έχει επίσης εμπειρία, έχουμε αρκετά από αυτά τα παιδιά, οπότε όλα καλά. Αλλά ο Robbo είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Αν δεν το ξέρετε, τότε ρίξτε μια ματιά στα στατιστικά: παίζει σχεδόν όλη την ώρα και δεν το κάνουμε μόνο επειδή είναι καλός τύπος. Ήταν το 200ο παιχνίδι του στην Premier League [για τη Liverpool] σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός. ”

“ Για τον Curtis, το 100ο παιχνίδι, μεγάλος αριθμός. Και οι δύο παίκτες είναι πιθανότατα πολύ περήφανοι για αυτό και στη συνέχεια το να σκοράρουν σε ένα παιχνίδι όπως αυτό είναι μεγάλο γιατί δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Ένα καλό παράδειγμα για το δεύτερο ημίχρονο, η αλλαγή μεταξύ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου, ήταν προφανώς ο Robbo, γιατί δεν θα ήταν ποτέ στη θέση που σημείωσε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υπήρχε περίπτωση. Έτσι γίναμε πιο ευέλικτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. ”

Μια πολύ μεγάλη ανατροπή από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com