Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ανατροπή άλωσε και το Molineux!

Με ανατροπή άλωσε και το Molineux!

Μπορεί να βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ και να πραγματοποίησε ένα κακό πρώτο μέρος, όμως και πάλι η Liverpool βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή και να περάσει με 1-3 από την έδρα της Wolves!

Οι Reds πήραν διπλό στο Molineux, κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή και με τους Gakpo, Robertson και Bueno με αυτογκόλ, έπειτα από σουτ του Elliott να σκοράρουν.

Στην κορυφή της Premier League οι Reds, έστω και προσωρινά με 13 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Quansah για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα, τον Joe Gomez ως δεξί μπακ και τον Alexis Mac Allister τελικά να παίρνει φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds στο Molineux.

Όπως και πέρυσι, ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Liverpool, αφού έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό, μετά από απώλεια της μπάλας στην επίθεση, πολύ καλή κίνηση και γύρισμα του Pedro Neto και γύρισμα προς τον Hwang, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε και έγραψε το 1-0.

Την πρώτη της ευκαιρία η ομάδα του Klopp την είχε στο 13’, αλλά το σουτ του Jota έφυγε ψηλά, έπειτα από γύρισμα του Salah, ενώ στο 19’ ήταν η σειρά του Neto να απειλήσει με καλό σουτ.

Οι Reds μετά από ώρα και συγκεκριμένα στο 38’ έφτασαν με αξιώσεις στην περιοχή των Λύκων, όμως ο Gakpo τελείωσε απογοητευτικά τη φάση, έπειτα από γύρισμα του Robertson, ενώ και η κεφαλιά του στο 44’ έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Sa.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τη Liverpool ήρθε όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν οι Salah και Szoboszlai δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από την μικρή σχεδόν περιοχή, με τους παίκτες των Λύκων να κόβουν και την πρώτη και την δεύτερη προσπάθεια.

Η Wolves στη συνέχεια βγήκε στην κόντρα, όμως ο Cunha αστόχησε.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η επανάληψη για τη Liverpool, καθώς ο Luis Diaz αντικατέστησε τον Mac Allister και παραλίγο να κάνει το 1-1 σχεδόν αμέσως με κεφαλιά, έπειτα από γύρισμα του Robertson.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε αλλάξει αρκετά, με τη Liverpool να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, τη Wolves να οπισθοχωρεί και τους Reds να ισοφαρίζουν στο 55’, όταν ο Jota πέρασε όμορφα για τον Salah, εκείνος γύρισε με το δεξί για τον Gakpo και ο Ολλανδός προ κενής εστίας, έγραψε το 1-1.

Αμέσως μετά το 1-1, οι Nunez και Elliott αντικατέστησαν τους Jota και Gakpo, με τον Ουρουγουανό να προσπαθεί να απειλήσει στο 57’, αλλά να μη βρίσκει εστία.

Στο 69’ ο Nunez είχε νέα ευκαιρία, μεγάλη αυτή τη φορά, για να κάνει το 1-2, όταν συνεργάστηκε με τον Diaz, αλλά από κοντινή θέση, δεν κατάφερε να νικήσει τον Sa.

Στο 82ο λεπτό ο Quansah δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων, με τον Klopp να περνά στη θέση του, τον Konate.

Η Liverpool δεν είχε βρει ευκαιρία μετά από εκείνη του Nunez, ωστόσο συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή και δικαιώθηκε στο 85’, όταν ο Sa έκανε λάθος βόλε, ο Robertson έδωσε στον Salah και εκείνη κίνηση στην περιοχή, για να βρει ο Αιγύπτιος και να τελειώσει εκείνος τη φάση, γράφοντας το 1-2!

Οι Reds στη συνέχεια δεν απειλήθηκαν και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σφράγισαν το διπλό τους, με τον Harvey Elliott να σουτάρει εκτός περιοχής, έπειτα από πάσα του Salah, τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3! Το γκολ πάντως χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Bueno.

Μετά το γκολ, έκανε ντεμπούτο ο Gravenberch, παίρνοντας τη θέση του Salah και στο πέμπτο των καθυστερήσεων, ο Luis Diaz είχε την ευκαιρία να γράψει το 1-4, ωστόσο ο Sa τον σταμάτησε.

Wolves: Sa; Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri (Bueno 66′); Gomes, Lemina (Traore 78′), Bellegarde (Doyle 77′); Neto, Hwang (Doherty 60′), Cunha (Silva 60′)

Πάγκος: Bentley, Toti, Sarabia, Kalajdzic

Liverpool: Alisson; Gomez, Quansah (Konate 82′), Matip, Robertson; Mac Allister (Diaz 46′), Szoboszlai, Jones; Salah (Gravenberch 90+3′), Jota (Nunez 56′), Gakpo (Elliott 56′)

Πάγκος: Kelleher, Τσιμίκας, Endo, Bajcetic

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη LASK.

Πρώτο φετινό γκολ για τον Gakpo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com