Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε από το Β’ ημίχρονο»

Robertson: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε από το Β’ ημίχρονο»

Ο σκόρερ του γκολ της ανατροπής και αρχηγός της Liverpool στον εκτός έδρας αγώνα με τη Wolves, Andy Robertson μίλησε για το διπλό στο Molineux με σκορ 1-3, τονίζοντας πως η ομάδα πήρε αυτό που άξιζε από την εμφάνιση του δευτέρου μέρους.

Ο Robbo για την απόδοση του πρώτου μέρους είπε:

“ Προφανώς δεν ήμασταν στον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Μπορείς να βρεις δικαιολογίες με παιδιά που ταξιδεύουν στον κόσμο και τέτοια πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις το παιχνίδι. Νομίζω ότι μας πήρε 45 λεπτά για να μπούμε σε αυτό. ”

“ Η Wolves  ήταν η καλύτερη ομάδα. Δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες, μας πίεσαν και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε, αλλάξαμε ελαφρώς τον σχηματισμό, φτάσαμε στο 4-4-2 και νομίζω ότι λειτούργησε, [αρχίσαμε] να σπρώχνουμε τους παίκτες τους  πολύ ψηλότερα στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πιθανότατα πήραμε αυτό που αξίζαμε από την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου. ”

Για το γκολ του στο τέλος:

“ Κοιτάξτε, δεν βάζω πολλά γκολ, επομένως είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις. Προφανώς ξέραμε ότι είναι γρήγοροι στις αντεπιθέσεις από τις γωνίες, οπότε έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση. Ξέρω ότι ο Mo μπορεί πάντα να κάνει μια πάσα, οπότε σκέφτηκα ότι μπορώ να πάω και εκεί. Ευτυχώς, το πέτυχα. Είμαι ευχαριστημένος με το γκολ, ήταν προφανώς σημαντικό για εμάς να μπαίνανε μπροστά. ”

Για τις ασίστ του Mo Salah:

“ Νόμιζω ότι έκανε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όπως κάναμε όλοι μας. Νόμιζα ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όλοι σε αυτό. Αλλά λέγοντας αυτό, πιθανώς να λαμβάνει τα εύσημα μόνο όταν βάζει γκολ τώρα, κάτι που μάλλον είναι ελαφρώς άδικο. Νομίζω ότι έβγαλε δύο ασίστ σήμερα και μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι. Μας δημιούργησε τις ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλός και πιθανότατα έθεσε το ρυθμό για εμάς. ” Είπε ο Robertson.

Για την επιμονή της ομάδας:

“ Είναι μια νέα αρχή. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, έναν νέο τρόπο παιχνιδιού και τέτοια πράγματα. Οπότε νομίζω ότι απλά νιώθουμε ελεύθεροι. Έχουμε καλούς, συναρπαστικούς νεαρούς παίκτες που μερικές φορές θα μπορούσατε να το δείτε στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν ώρα να βάλουμε το πόδι στην μπάλα και ακόμα προσπαθούσαμε να το ζορίσουμε και τέτοια πράγματα. ”

“ Αλλά μετά το δεύτερο ημίχρονο, μόλις βγήκαμε, παίξαμε χωρίς φόβο και κάναμε πολύ καλές αλλαγές. Ο Darwin προκάλεσε προβλήματα, ο Harvey επίσης και ο Diaz μπήκε στο ημίχρονο. Έτσι, έχουμε μια δυνατή ομάδα, έχουμε ακόμα παίκτες που λείπουν προφανώς με τον Trent και τον Thiago και τέτοια πράγματα. Δεν ήταν στην ομάδα σήμερα, οπότε μπορούμε μόνο να γίνουμε πιο δυνατοί. Αλλά αν τους κρατήσουμε όλους σε φόρμα, πιστεύουμε ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί και πρέπει να συνεχίσουμε να το δείχνουμε αυτό. ”

Ο Andy Robertson πέτυχε το γκολ της ανατροπής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com