Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεμάτα χαρά έξι παιδιά μετά την αξιέπαινη κίνηση του Szoboszlai

Γεμάτα χαρά έξι παιδιά μετά την αξιέπαινη κίνηση του Szoboszlai

Ο Dominik Szoboszlai δώρισε 6 φανέλες σε ισάριθμα παιδιά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της χώρας του, κάνοντας τα τρισευτυχισμένα.

Ο νεαρός Ούγγρος και αρχηγός της εθνικής του ομάδας, αγωνίστηκε με την χώρα του εναντίων της Τσεχίας σε φιλικό αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1, ματς που ακολούθησε μετά την μεγάλη νίκη της Ουγγαρίας ενάντια στην Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

O Szoboszlai που έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση του Κop με τις εμφανίσεις του, είναι πολύ αγαπητός και στην χώρα του. Μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεχία πολλοί οπαδοί ανάμεσα τους και παιδιά, άρχισαν να ζητάνε την πολυπόθητη φανέλα του 22χρονου επιθετικού μέσου.

Ο Dominik θέλοντας να δώσει χαρά σε όσους περισσότερους μπορούσε, χάρισε σε 6 παιδιά την φανέλα του αναγνωρίζοντας και ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη τους.

Μιλώντας στο M4Sport μετά το τέλος του αγώνα, ο Ούγγρος σταρ και αρχηγός της χώρας του δήλωσε ότι, νιώθει περίεργα που είναι δέκτης τόσης έντονης αγάπης αλλά νιώθει πολύ ικανοποιημένος που του κάνει χαρούμενος τους οπαδούς με τις εμφανίσεις του και την σημερινή του κίνηση.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι περίεργο, αλλά νιώθω πολύ ωραία που 80% των ανθρώπων φοράνε φανέλες μου ή φανέλες της Liverpool. Σαν μικρό παιδί πήγαινα στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας και ονειρευόμουν ότι κάποια μέρα θα γίνω εγώ ο παίκτης που θα κοιτάνε να παίζει, όπως κοίταζα εγώ τους παίκτες τότε, οπότε είμαι ευχαριστημένος που τους έδωσα τέτοια χαρά.»

«Για αυτό τον λόγο έφερα όσες περισσότερες φανέλες μπορούσα και μοίρασα πέντε ή έξι από αυτές. Είναι στενάχωρο όταν μπορείς να δώσεις μόνο μια φανέλα στο τέλος του παιχνιδιού και αφήνεις μερικούς λυπημένους. Ελπίζω να έκανα έξι ανθρώπους χαρούμενους σήμερα.»

Παρόλο που είναι μόλις 22 χρονών, ο Szoboszlai είναι αγαπητός από τους Ούγγρους οπαδούς, έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα 34 φορές & σκοράροντας 7 γκολ για την εθνική του ομάδα.

Ο προπονητής της εθνικής Ουγγαρίας Marco Rossi, ο οποίος του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού την περσινή χρονιά, χαρακτήρισε την μεταγραφή του στην Liverpool ως πέρασμα σε άλλη διάσταση της οποίας τα σημάδια τα δείχνει ήδη.

Έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στην ζωή του στο Anfield με το γκολ του ενάντια στην Villa ναι είναι αδιαμφισβήτητα το highlight του μέχρι τώρα. Ο επιθετικός μέσος ελπίζει να συνεχίσει να κάνει την διαφορά τις επόμενες εβδομάδες, έχοντας ήδη κάνει βέβαια τις 60 εκατομμύρια λίρες να μοιάζουν λίγα για τα δεδομένα του σημερινού μεταγραφικού παζαριού .

Γεμάτα χαρά έξι παιδιά μετά την αξιέπαινη κίνηση του Szoboszlai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com