Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, Gravenberch, Henderson και τραυματίες

Ο Klopp για Wolves, Gravenberch, Henderson και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Wolves στο Molineux.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε πρώτα για την κατάσταση του Trent:

“ Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, δεν είναι διαθέσιμος, το ξέραμε από πριν. ”

“ Δεν είναι ο χειρότερος μυϊκός τραυματισμός που μπορείς να έχεις, αλλά είναι ένας τραυματισμός του μηριαίου. ”

“ Τρέχει ήδη και θα κάνει δουλειά με μπάλα την επόμενη εβδομάδα. ”

Αν θα αγωνιστεί ο Gravenberch:

“ Θα το δούμε αυτό. ”

“ Είχε προπονήσεις εδώ, μπορούσε να κάνει τα πάντα ατομικά. ”

“ Έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, επιτρέψτε μου να το πω αυτό. Καταλαβαίνω ότι οι Ολλανδοί δεν είναι ευχαριστημένοι, το καταλαβαίνω, αλλά το παιδί θέλει να παίζει ποδόσφαιρο όλη την ώρα και χρησιμοποίησε αυτό τη διακοπή για να διορθώσει πολλά πράγματα που συνήθως κάνουμε με βιασύνη. ”

“ Από την άποψή μας, αυτό είναι πολύ καλό. ”

Αν είναι χαρούμενος με τις επιλογές στο κέντρο:

“ Ναι, είμαι χαρούμενος. Ήταν δύσκολη αποστολή να αναπληρώσουμε αυτά τα παιδιά, όμως είμαι χαρούμενος με αυτούς που έχουμε τώρα. Αυτό είναι πραγματικότητα . ”

“ Πραγματικά πιστεύω πως πήραμε καλούς παίκτες και είχαμε ήδη καλούς παίκτες εδώ. ”

“ Ήταν απαραίτητο να φέρουμε όχι με τους παίκτες. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά μέχρι στιγμής φαίνονται μια χαρά. ”

“ Λατρεύω να δουλεύω μαζί τους. ”

Για το θέμα του Mo Salah ανέφερε:

“ Μου κάνετε πλάκα, έτσι; Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβρη, ώστε να κάνετε αυτή την ερώτηση; ”

Για τη Wolves και τον αγώνα:

“ Είμαι 100% σίγουρος πως ο προπονητής τους δεν ήθελε να χάσει τον Matheus Nunes στο τέλος των μεταγραφών. Έχασαν ορισμένους σημαντικούς παίκτες, αλλά αν κοιτάξεις την ενδεκάδα τους είναι γεμάτη με ποιότητα. ”

“ Είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα και γι’ αυτό ακριβώς θα προετοιμαστούμε. ”

“ Περιμένουμε μία μεγάλη μάχη αύριο και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

Για τις δηλώσεις του Henderson την περασμένη εβδομάδα:

“ Δεν διάβασα συνέντευξη στην αρχή, μετά τη διάβασα για να διαμορφώσω τη γνώμη μου, ο Hendo είπε την αλήθεια. Έτσι ήταν. Είχαμε συζητήσεις, του είπα ότι ήθελα να μείνει αλλά μιλήσαμε για το ότι ίσως δεν παίζει τακτικά. ”

“ Δεν μπορώ να πω σε έναν παίκτη ότι μπορεί να έχει 50 παιχνίδια γιατί δεν το ξέρω. Στη σχέση μας, σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό να μιλήσουμε για το «τι θα συμβεί αν». Τον Hendo, τον αγαπώ και είναι φανταστικός, αλλά δεν ήταν ευχαριστημένος όταν δεν έπαιζε. Για τον Milner και τον Lucas Leiva ήταν το ίδιο. Γι’ αυτό το συζητάμε τώρα. ” Είπε ο Klopp.

“ Λοιπόν, στα αυτιά και στο μυαλό του Hendo, νόμιζε ότι δεν τον ήθελα στην ομάδα. Αν έλεγα ότι ο Hendo θα ήταν ο κύριος παίκτης για μένα, θα έμενε αλλά δεν μπορούσα. Γι’ αυτό ήταν καλύτερα να μετακινηθεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ήταν αρχηγός της καλύτερης ομάδας της Liverpool στην εποχή της Premier League. ”

Αν θα ξεκινήσει ο Mac Allister και οι Λατινοαμερικάνοι αύριο:

“ Θα θέλαμε να συνεχίσουμε μετά τη Villa. Ο Mac Allister έπαιξε στη Βολιβία πριν από 30 ώρες, οπότε ας δούμε τώρα από πού μπορούμε να το πάρουμε. Δεν έχω δει τους παίκτες ακόμα, αλλά μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για το αύριο. Οι δυνατότητες που έχουν είναι πολύ καλές. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. ”

Τι θα φέρει ο Gravenberch στην ομάδα:

“ Το πακέτο είναι ενδιαφέρον. Είναι καλός σε μικρούς και μεγάλους χώρους, μπορεί να επιταχύνει, καλός πασέρ, σουτέρ. Είχε μια ολόκληρη εβδομάδα στην προπόνηση τώρα. Στα 18 ήταν στον Ajax, μετακόμισε στην Bayern μετά από 100 αγώνες, όχι κάτι συνηθισμένο. Αμυντικά μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Έχει δουλέψει σκληρά. ”

“ Δεν ξέρω πού θα καταλήξει ο Gravenberch [σε θέση] που πρέπει να ταιριάζει, αλλά μπορεί να φτάσει πιο κοντά στο απόγειό του και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Θα είναι εδώ για καιρό. ”

Για τη φόρμα της ομάδας:

“ Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι με τη Villa. Μέρες μετά το κλείσιμο του παραθύρου των μεταγραφών και όλοι λένε «α, θα έπρεπε να είχαν [υπογράψει περισσότερους]» . Δεν είναι ότι έχουμε φτιάξει μια ομάδα για τώρα, είμαστε σε μια διαδικασία. Η νίκη με 10 βοηθά στη δημιουργία του πνεύματος και της νοοτροπίας, αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά. ”

“ Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να αγαπάμε μια ομάδα όταν έχουμε κερδίσει κάτι, πρέπει να το κάνουμε πριν. Η μεγάλη διαφορά για μένα είναι – και το είπα στους παίκτες – αυτή δεν είναι η χρονιά 8, είναι η πρώτη χρονιά μιας νέας ομάδας . Έτσι το προσεγγίζουμε αυτό. Αγόρασα πολλά νέα παιδιά, θέλουμε να γίνουμε νέα ομάδα. ”

“ Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα αντίγραφο. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά και είμαι πλήρως μέσα σε αυτό. ”

Για τους υπόλοιπους τραυματίες:

“ Ο Thiago τρέχει αλλά μέχρι εκεί. ”

“ Ο Konate προπονείται για δύο ημέρες με την ομάδα. ”

“ Δεν έχω δει τον Nunez ακόμα, αλλά είχα επαφή μαζί του και είναι μια χαρά, αλλά θα δούμε αν θα παίξει. ”

“ Ο Quansah έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα με την ομάδα. ”

“ Ο Bajcetic έπαιξε με την U21 της Ισπανίας. ”

Για την ώρα έναρξης του αγώνα με τη Wolves:

“ Δεν είναι πρόβλημα την κανονική εβδομάδα. Τώρα, ένας παίκτης μας έπαιξε στη Βολιβία πριν από 30 ώρες και εμείς παίζουμε σε 24 ώρες. Έχουμε δύο παιχνίδια που ξεκινούν στις 12:30 σε 4 διεθνή διαλείμματα, αυτό είναι ένα αστείο. Έχουμε παίκτες στη Νότια Αμερική…Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν αλλάζουν τίποτα απολύτως. Το ένα έχει απλώς άλλο όνομα τώρα, αλλά είναι το ίδιο. Απλώς δεν δίνουν μια…για αυτό. Οι άνθρωποι τώρα ρωτούν «ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα». ”

Με Konate στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com