Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Souness θεωρεί τον Matip αναξιόπιστο για τον ρόλο που φαίνεται να έχει

Ο Souness θεωρεί τον Matip αναξιόπιστο για τον ρόλο που φαίνεται να έχει

Ο θρύλος των Reds Graeme Souness πιστεύει πως ο Joel Matip δεν θα είναι ικανός να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τις ομάδας αυτή την σεζόν.

Σε συνέντευξη του στη Daily Mirror, προέτρεψε την ομάδα να αγοράσει έναν νέο κεντρικό αμυντικό τους επόμενους μήνες, καθώς λόγω του ιστορικού των τραυματισμών του ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορέσει να προσφέρει ως ένας από τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι στον τομέα της άμυνας είμαστε καλυμμένοι, καθώς και στον τομέα των τερματοφυλάκων, αλλά στον τομέα του κέντρου της άμυνας δεν είμαστε στο ιδανικό σημείο. Θα ήθελα να δω την ομάδα να παίρνει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Ο Matip δεν μπορεί να μείνει υγιής για μια απαιτητική σεζόν της Premier League.»

Ο πρώην αμυντικός της Schalke έχει υπάρξει παίκτης κλειδί για την Liverpool, από την στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμού όμως το καθιστούν αναξιόπιστο. Βέβαια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Joel όταν είναι καλά είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και η συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη.

Το καλύτερο για την ομάδας μας θα ήταν να είχε προσπαθήσει να τον πουλήσει και να αποκτήσει έναν εξίσου ποιοτικό παίκτη που να μπορεί να παίξει και ως μπακ. Ο Matip φαίνεται ότι έχει προσπεράσει το ολικό μέγιστο της καριέρας του και η πορεία του από εδώ και πέρα θα είναι φθίνουσα. Για αυτό μια μεταγραφή μακριά από την ομάδα μας θα ήταν εξίσου καλή και για την ομάδα και για τον παίκτη καθώς η ομάδα θα μπορούσε να πάρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και ο παίκτης θα μπορούσε να πάει σε μια άλλη ομάδα και να αλλάξει περιβάλλον μετά από 7 χρόνια στο Liverpool. Η σκέψη πώλησης του Matip έγινε και φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα και με το συμβόλαιο του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι (30.6.2024), αυτό το σενάριο δεν είναι εφικτό (να πάρει χρήματα η Ομάδα).

Η ομάδα μας ήταν συνδεδεμένη με πολλά ονόματα για το κέντρο της άμυνας αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με κανένα από αυτά. Οι μόνοι αξιόπιστοι που έχουν μείνει στην ομάδα είναι ο αρχηγός Van Djik, ο καλός αλλά συχνά τραυματίας Konate, ο εξίσου συχνά τραυματίας αλλά και συχνά αναξιόπιστος με τις εμφανίσεις του Joe Gomez, ενώ περιπτώσεις σαν του Quansah δεν είναι τουλάχιστον αυτή την στιγμή στην συζήτηση για τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς.

Θα πρέπει ο Jurgen Klopp να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Η Liverpool στοχεύει στην επιστροφή των καλών σεζόν, άρα και στο κυνήγι τίτλων και της επιστροφής στο Champions League. Για να κάνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει ένα πλήρες ρόστερ. Οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικές, αλλά μένουν μερικές ακόμα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο.

Ο Souness θεωρεί τον Matip αναξιόπιστο για τον ρόλο που φαίνεται να έχει
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com