Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bajcetic: «Στη Liverpool πρέπει πάντα να παλεύεις για τη θέση σου»

Bajcetic: «Στη Liverpool πρέπει πάντα να παλεύεις για τη θέση σου»

Ο Stefan Bajcetic παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου, μιλώντας για τον ισχυρό ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα για μια θέση στον χώρο του κέντρου, μετά τις 4 καλοκαιρινές μεταγραφές, ενώ αναφέρθηκε και στον Thiago που τον έχει βοηθήσει στην προπόνηση.

Ο νεαρός άσος εντυπωσίασε την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Μάρτιο, λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς, το οποίο πλέον έχει σχεδόν ξεπεράσει, έχοντας μπει και στις τελευταίες αποστολές.

Στο site της ομάδας δήλωσε:

“ Χάσαμε κάποιους παίκτες, πήραμε μερικούς νέους παίκτες και μπορούν να μας βοηθήσουν. Για τον Alexis ξέραμε τα περισσότερα γιατί έπαιζε ήδη στην Premier League. ”

“ Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς στο να παίζεις με παίκτες όπως αυτός (Mac Allister) και ο Dom που είναι πολύ καλός. Σίγουρα μας έχουν δώσει ώθηση. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου, ώστε να μπορείς πάντα να μαθαίνεις από τους άλλους. ”

“ Σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool, πρέπει πάντα να παλεύεις για τη θέση σου. Δεν είναι ποτέ εγγυημένη. ”

“ Ο καθένας μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση, αλλά ξέρω ότι αν κάνω τη δουλειά μου και πιέσω όσο μπορώ, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να παίξω και ίσως όχι μόνο ως εξάρι. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω όπου κι αν είναι. Αν ο προπονητής με βάλει ως επιθετικό, θα έπαιζα. ”

Όσο για τον Thiago, πρόσθεσε:

“ Παίκτες όπως ο Thiago προσπαθούν πάντα να με βοηθήσουν και κάθε μέρα νιώθω ότι μαθαίνω κάτι διαφορετικό. Στην ηλικία μου πρέπει να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία και αυτό το καταλαβαίνω εδώ. Ειδικά στην προπόνηση με αυτούς τους παίκτες. ”

Thiago και Stefan Bajcetic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com