Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Ήταν ένα γόνιμο Σαββατοκύριακο για έναν από τους δανεικούς της Liverpool, ενώ ένας άλλος είδε την ομάδα του να σώζει έναν βαθμό μετά το λάθος του.

Ο Adam Lewis σημείωσε ένα γκολ και μια ασίστ για τη Νewport County, καθώς η ομάδα του σφράγισε τη νίκη με 3-0 επί της Forest Green. Η Νewport πήρε το προβάδισμα μετά από 13 δευτερόλεπτα, όταν ο William Evans άνοιξε το σκορ, με τον Lewis να δίνει μια μακρινή ασίστ στον Evans για να κάνει το τέρμα μέσα σε μόλις 25 λεπτά. Ο αριστερός μπακ κατέγραψε ένα ικανοποιητικό απόγευμα, κάνοντας μετατροπή από το σημείο του πέναλτι αργά για να κλείσει και τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Κατά τα άλλα, ο Harvey Devies έπαιξε 90 λεπτά καθώς η ομάδα του Crewe Alexandra, κέρδισε έναν δραματικό πόντο αργά στην ισοπαλία 2-2 με τη Walsall. Ο τερματοφύλακας έφταιγε για την έναρξη, καθώς αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να σταματήσει το σουτ του Freddie Draper για να σκοράρει στο πρώτο λεπτό. Η ισοφάριση της τελευταίας στιγμής από τον Jack Powell, εξασφάλισε έναν βαθμό στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Fabio Carvalho περιορίστηκε για άλλη μια φορά σε μια σύντομη εμφάνιση για τη RB Leipzig, καθώς υπε΄στη ήττα 3-2 από την Bayer Leverkusen του Xabi Alonso. Ο Carvalho δεν έχει ξεκινήσει ακόμη για τη γερμανική ομάδα, αφού ήρθε από τον πάγκο στη νίκη του DFL Supercup το περασμένο Σαββατοκύριακο επί της Bayern Munich.

Ο Calvin Ramsey και ο Rhys Williams παραμένουν αμφότεροι τραυματίες, με τον πρώην παίκτη της Liverpool Layton Clarkson να σκοράρει τον νικητήριο γκολ για την ομάδα της Aberdeen τoυ Williams, στη νίκη της με 2-1 επί της Sterling Albion.

Ο Anderson Arroyo συμμετείχε στη νίκη με 3-2 της FC Andorra επί της FC Cartagena, ενώ ο Luke Hewitson έκανε το ντεμπούτο του στην ήττα 3-2 της Stalybridge Celtic από τη Runcorn Linnets.

Αναλυτικά τα λεπτά συμμετοχής για τους δανεικούς της Liverpool:

• Fabio Carvalho (RB Leipzig) – 6 λεπτά εναντίον της Bayer Leverkusen
• James Balagizi (Wigan) – 10 λεπτά εναντίον της Bolton
• Harvey Davies (Crewe) – 90 λεπτά εναντίον της Walsall
• Adam Lewis (Newport) – 90 minutes εναντίον της Forest Green
• Dominic Corness (Yverdon) – 90 λεπτά εναντίον της Haute Gruyere
• Anderson Arroyo (FC Andorra) – 90 λεπτα εναντίον της FC Cartagena
• Sepp van den Berg (Mainz) – 30 λεπτά εναντίον της Union Berlin
• Luke Hewitson (Stalybridge Celtic) – 90 έναντιον της Runcorn Linnets

Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com