Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδει τις φήμες για Mo Salah & Al-Ittihad ο Dejan Lovren

Διαψεύδει τις φήμες για Mo Salah & Al-Ittihad ο Dejan Lovren

Με νέους ισχυρισμούς ότι ο Μο Salah θα μπορούσε να πάει στη Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι, ο στενός του φίλος Dejan Lovren είναι ο τελευταίος που απέρριψε τις εικασίες.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Lovren έφυγε από τη Liverpool, αλλά υπάρχουν ακόμα λίγοι που μπορούν να θεωρήσουν τους εαυτούς τους πιο κοντά στον Salah στο ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, ο 34χρονος centre back βρίσκεται σε άνετη θέση, για να καταρρίψει τις φήμες ότι ο Αιγύπτιος κατευθύνεται στη Σαουδική Αραβία πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο ατζέντης του Salah Ramy Abbas Issa, έχει ήδη κλείσει τις αξιώσεις για μετάβαση στην Al-Ittihad, φυσικά, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τις νέες φήμες την Πέμπτη.

Το Al-Riyadiah, το ίδιο δημοσίευμα που παρήγαγε τις αρχικές αναφορές για μεταγραφή 60 εκατομμυρίων λιρών, ισχυρίζεται ότι η Liverpool έχει πλέον «αποδεχτεί ανεπίσημες συζητήσεις» για μια συμφωνία. Αυτό οφείλεται «λόγω της μεγάλης οικονομικής προσφοράς που υποβλήθηκε», με την προθυμία του συλλόγου να αποδεχθεί μια προσφορά «που κάνει τον Salah να εξετάσει την προσφορά της Σαουδικής Αραβίας πολύ σοβαρά»

Μια άλλη εφημερίδα, η Al Yaum, πρόσθεσε ότι έχουν σημειωθεί «εκπληκτικές εξελίξεις», με τον Abbas να απαιτεί από τον πελάτη του να γίνει ο «πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία των μεταγραφών στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας».

Το ενδιαφέρον της Al-Ittihad μπορεί να είναι αληθινό, αλλά οι ισχυρισμοί ότι έχει προχωρήσει απέχουν πολύ από αυτό – όπως επισημαίνει ο Lovren στο Twitter.

Σε απάντηση σε μια ανάρτηση που περιγράφει λεπτομερώς τις αναφορές σχετικά με την προτεινόμενη συμφωνία του Salah να ενταχθεί στον Φαμπίνι στην Αl Ittihad, ο Κροάτης απάντησε με ένα gif «σταμάτα να ψεύδεσαι». Σύντομη αλλά γλυκιά. Τουλάχιστον έσωσε στον ατζέντη του Αιγύπτιοι επιθετικού μια δουλειά αυτή τη φορά.

Δυστυχώς, αυτό δεν θα σταματήσει τις εικασίες για το μέλλον του Salah, ιδιαίτερα καθώς ο David Ornstein της Athletic επιβεβαίωσε ότι η Al-Ittihad έχει ενδιαφέρον. Ο παίκτης είναι δεσμευμένος στο Anfield, με συμβόλαιο που διαρκεί έως το 2025 το οποίο, όπως τόνισε ο Αbas νωρίτερα αυτό το μήνα, δεν θα είχε υπογράψει αν σκεφτόταν να φύγει.

Καθώς η Liverpool ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Νewcastle – μια ομάδα που ανήκει, όπως η Αl-Ittihad στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας – οι αναφορές στο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία, φαίνεται να αναστατώνουν έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Reds.

Διαψεύδει τις φήμες για Mo Salah & Al-Ittihad ο Dejan Lovren
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com