Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χρειαζόμαστε πραγματικά τον Endo»

Klopp: «Χρειαζόμαστε πραγματικά τον Endo»

H Liverpool ολοκλήρωσε την Παρασκευή την τρίτη της φετινή μεταγραφή, με τον Wataru Endo να υπογράφει για τα επόμενα 4 χρόνια και να ανακοινώνεται επίσημα από τον σύλλογο, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενο τον Jürgen Klopp.

Οι Reds χρειάζονταν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ιάπωνα, για να αγωνιστεί στην θέση του αμυντικού χαφ, αντικαθιστώντας τον Fabinho που αποχώρησε για την Al Ittihad και τώρα τον έχουν.

Ο Γερμανός ανέφερε για τον αμυντικό μέσο:

“ Μόλις είσαι διαθέσιμος με τα σωστά πράγματα και με τη σωστή φανέλα, να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται γιατί σε χρειαζόμαστε πραγματικά. ”

«Χρειαζόμαστε πραγματικά εσένα και την καρδιά σου, τα πόδια σου, την ποδοσφαιρική σου ικανότητα και τον ποδοσφαιρικό σας εγκέφαλο. Η επιθυμία σου, τη χρειαζόμαστε. ” Είπε ο Γερμανός προπονητής στον Wataru Endo.

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε έχουμε εδώ. Έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα, αλλά ίσως να είμαστε λίγο περισσότεροι επιθετικοί από όσο πρέπει. ”

“ Είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Μπορεί να είναι 1.77, αλλά είναι πραγματικά καλός στις αμυντικές μονομαχίες, οι οποίες του αρέσουν και τακτικά είναι επίσης πολύ καλός. ”

“ Εγώ είμαι από την Γερμανία, οπότε βλέπω αρκετή Bundesliga, ξέρω τον Endo από την Stuttgart και μου άρεσε από την αρχή. ”

Ο Wataru Endo ανακοινώθηκε από τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com