Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπαρκτό ενδιαφέρον αλλά όχι πρόταση για Doucoure

Υπαρκτό ενδιαφέρον αλλά όχι πρόταση για Doucoure

Η Liverpool είναι έτοιμη να αποκτήσει τον πρώτο παίκτη που ήθελε για την θέση του αμυντικού χαφ, με τον Wataru Endo και προχωρά και στον δεύτερο που θέλει να κάνει δικό της, με τον Cheick Doucoure να είναι εκ των βασικών υποψηφίων.

Ο παίκτης που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος της περσινής σεζόν για την Crystal Palace δεδομένα αρέσει στους Reds, οι οποίοι τον έχουν πλέον στην κορυφή της λίστας τους όσο αφορά τον αντικαταστάτη του Fabinho, σύμφωνα με ορισμένα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Evening Standard και η Guardian.

Η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος των Reds για τον ποδοσφαιριστή από το Μάλι έρχεται κυρίως από δημοσιεύματα με έδρα το Λονδίνο, αλλά και από το ρεπορτάζ της Crystal Palace.

Όπως αναφέρουν οι ρεπόρτερ των Eagles, η Liverpool έχει πλέον στρέψει την προσοχή της στον 23χρονο μέσο και θεωρεί πως μπορεί να τον κάνει δικό της με λιγότερα από £60 εκατομμύρια, χωρίς όμως να έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση, για να τον φέρει στο Anfield.

Η Crystal Palace θα ήθελε να τον κρατήσει για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν στο Selhust Park και δύσκολα θα μπει σε διαδικασία συζήτησης για πώλησης με λιγότερα από £65-70 εκατομμύρια.

Το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα κόντρα στη Sheffield United, ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές στην Premier League.

Αυτό που προκύπτει από την πλευρά της Liverpool είναι πως ο πρώην άσος της Lens αρέσει στον Klopp, όπως όμως και άλλες περιπτώσεις, σαν εκείνη του Ryan Gravernberch της Bayern Munich.

Ο Doucoure αρέσει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com