Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλείνει τον Endo η Liverpool!

Κλείνει τον Endo η Liverpool!

Έτοιμη να κλείσει αμυντικό χαφ φαίνεται πως είναι η Liverpool, αφού κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Stuttgart για την απόκτηση του Wataru Endo και είναι πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό της!

Ο Endo είναι 30 ετών και αρχηγός της Γερμανικής ομάδας, στην οποία και αγωνίζεται από το 2019, όντας πλέον έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να μετακινηθεί στην Premier League και τη Liverpool.

Την περίπτωση χειρίζεται αποκλειστικά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Jörg Schmadtke, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Γερμανική ομάδα.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από το Merseyside, με τη Liverpool να είναι κοντά στο να κλείσει τον έμπειρο Ιάπωνα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως στόπερ.

Το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα €19 εκατομμύρια, με τον παίκτη να έχει λάβει άδεια από την ομάδα του, ώστε να ταξιδέψει στο Merseyside και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στο Anfield.

Την περσινή σεζόν είχε 40 παιχνίδια με την ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις και 4 στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, της οποίας πλέον είναι αρχηγός.

Από το ξεκίνημα της σεζόν 2020-21 στη Bundesliga, έχει τις περισσότερες κερδισμένες κατοχές στο δεύτερο μισό, τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες, τις περισσότερες απομακρύνσεις και τις περισσότερες απομακρύνσεις με το κεφάλι.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Endo θα καταλάβει μια από τις δύο θέσεις ξένων που απομένουν στο ρόστερ.

Η Liverpool θέλει να κλείσει τον Endo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com