Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η μετεγγραφή Caicedo στην Chelsea, δείχνει τι έχουν απέναντι τους οι Reds

Η μετεγγραφή Caicedo στην Chelsea, δείχνει τι έχουν απέναντι τους οι Reds

Τέσσερα εκατομμύρια λίρες και η επιθυμία του Caicedo να πάει στην Chelsea έκαναν την διαφορά, στην προσπάθεια των Κόκκινων να αποκτήσουν τον μέσο της Brighton.

Ο Moises Caicedo απέρριψε τη Liverpool υπέρ της μετακίνησης στην Chelsea αυτό το καλοκαίρι, με το συμβόλαιο του μέσου στο Stamford Bridge να αποτελεί ξεκάθαρο παράγοντα. Ο Caicedo πέρασε από ιατρικές εξετάσεις με την Chelsea και πρόκειται να παρουσιαστεί ως η τελευταία της μεταγραφή έναντι του βρετανικού ρεκόρ των 115 εκατομμυρίων λιρών.

Αυτό έρχεται μετά την κατάρρευση της προσπάθειας της Liverpool, με τους Κόκκινους να τα βρίσκουν σε συμφωνία ύψους 111 εκατομμυρίων λιρών με την Brighton για να απορριφθεί από τον ίδιο τον παίκτη. Σύμφωνα με το Sky Sports, η Chelsea θα πληρώσει αρχικά 100 εκατομμύρια λίρες για τον 21χρονο, με τα υπόλοιπα 15 εκατομμύρια λίρες να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με προσθήκες.

Οι μισές από αυτές τις προσθήκες, οι οποίες σχετίζονται με τις επιδόσεις του μέσου, περιγράφονται ως «αρκετά εύκολα εφικτές», ενώ οι άλλες μισές θα είναι «πολύ πιο δύσκολες». Μπορεί η Chelsea να ξεπέρασε τη Liverpool μόνο κατά 4 εκατομμύρια λίρες, αλλά η προτίμηση του Caicedo να πάει στο Stamford Bridge είναι αυτή που επηρέασε την απόφαση.

Αυτό, αναμφίβολα, θα επηρεαστεί από το συμβόλαιο που του προσφέρει η Chelsea – με τον Εκουαδοριανό να συμφωνεί σε οκταετές συμβόλαιο με οψιόν για άλλους 12 μήνες. Ακολουθεί την τάση των μεγαλύτερων από το συνηθισμένο όρων υπό τη νέα ιδιοκτησία της Chelsea, αλλά δεν παραβιάζει τους νέους κανόνες της UEFA για τα συμβόλαια.

Η UEFA εισήγαγε νέα μέτρα το καλοκαίρι για να κλείσει ένα παραθυράκι που εκμεταλλεύτηκε ο σύλλογος του Λονδίνου στις αρχές της θητείας του υπό την BlueCo.

Ωστόσο, η Chelsea εξακολουθεί να είναι σε θέση να υπογράφει συμβόλαια με παίκτες όπως αυτό του Caicedo, με μόνο περιορισμό της απόσβεσης των πληρωμών σε πέντε χρόνια. Αν και οι μισθοί που προσφέρονται στον Caicedo δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, το Spotrac αναφέρει ότι ο συνάδελφός του μέσος Enzo Fernandez, ο οποίος επίσης εντάχθηκε σε συμφωνία-ρεκόρ στη Βρετανία τον Φεβρουάριο, κερδίζει 315.000 λίρες την εβδομάδα.

Εάν η νέα μετεγγραφή έχει παρόμοιους όρους, η συμφωνία θα μπορούσε να αξίζει πάνω από 125 εκατομμύρια λίρες σε μισθούς κατά τη διάρκεια αυτών των οκτώ ετών. Χωρίς να υπολογίζονται τυχόν πληρωμές στο πρακτορείο του παίκτη, οι οποίες είναι σχεδόν σίγουρες δεδομένης της επιρροής του στη συμφωνία, η μεταγραφή του Caicedo θα μπορούσε να κοστίσει στην Chelsea περίπου 240 εκατομμύρια λίρες.

Παρόλο που η Liverpool μπορεί να του έχει προσφέρει ευνοϊκούς όρους ως ένας από τους πιο υψηλόμισθους παίκτες της, είναι απίθανο να έχει συμφωνήσει μισθό κοντά στο ρεκόρ του Mohamed Salah, ύψους 350.000 λιρών εβδομαδιαίως.

Επίσης, δεν θα διακινδύνευαν τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα του συλλόγου με ένα εγγυημένο οκταετές συμβόλαιο και χωρίς καμία διαβεβαίωση για τη μελλοντική φόρμα και φυσική κατάσταση του παίκτη. Η ευκαιρία να υπογράψει ένα πιθανό εννεαετές συμβόλαιο με πάνω από 300.000 λίρες την εβδομάδα θα ήταν σχεδόν αδύνατο για τον Caicedo να αρνηθεί.

Η όλη ιστορία με τον Caicedo, δείχνει τι αντιμετωπίζει η Liverpool όσον αφορά ορισμένους στόχους, με την αγορά να στρεβλώνεται περαιτέρω από την ανάπτυξη του πρωταθλήματος Saudi Pro League αυτό το καλοκαίρι. Σε άλλο σημείο της Δευτέρας, αναφέρθηκε από το Sky News ότι ο Neymar συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο με την Al Hillal, σύμφωνα με το οποίο θα κερδίζει 129,2 εκατομμύρια λίρες ετησίως και η Paris Saint-Germain θα πληρώνει έως και 86,3 εκατομμύρια λίρες.

Η μετεγγραφή Caicedo στην Chelsea, δείχνει τι έχουν απέναντι τους οι Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com