Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δέκα (10) επιλογές αμυντικού χαφ για τη Liverpool

Οι δέκα (10) επιλογές αμυντικού χαφ για τη Liverpool

Η σεζόν είναι σε εξέλιξη, αλλά η Liverpool εξακολουθεί να είναι χωρίς αμυντικό χαφ, οπότε ποια είναι τα καλύτερα ονόματα που θα μπορούσαν να κοιτάξουν οι Reds πριν κλείσει το παράθυρο;

Ήταν ένας «καλοκαιρινός ανεμοστρόβιλος» όσον αφορά τη μεσαία γραμμή της Liverpool, με τις αφίξεις των Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai να ακολουθούνται από τις κάπως εκπληκτικές αποχωρήσεις των Jordan Henderson και Fabinho. Οι Reds ήταν εδώ και καιρό στην αγορά για την ενίσχυση της αμυντικής μεσαίας γραμμής και η απώλεια του Fabinho, απλώς πρόσθεσε αυτή την απαίτηση.

Η συνεχιζόμενη «καταδίωξη» του Romeo Lavia φαίνεται να έχει τελειώσει αφού «αποφάσισε να ενταχθεί στην Chelsea», σύμφωνα με τον David Ornstein της Athletic. Με τον Moises Caicedo να έχει επίσης ξεφύγει από την «εμβέλεια» της Liverpool οι Reds χρειάζονται έναν ειδικό Νο. 6 και αναμφισβήτητα περαιτέρω χειρουργική επέμβαση στη μέση.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιθανές επιλογές της Liverpool

1) Youssouf Fofana, Ηλικία: 24, Ομάδα :Monaco

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Χαλαρά, είναι δίκαιο να πούμε. Τον Μάιο, η Mail Online ανέφερε ότι η Liverpool «έθεσε το βλέμμα της» στον Γάλλο διεθνή, αλλά δεν έχουν αναφερθεί πολλά από τότε.

Θα μπορούσε να ταίριαζε καλά στη Liverpool αν κάναμε κίνηση, δεδομένου του επιπέδου εμπειρίας του σε σχετικά νεαρή ηλικία. Έχει παίξει ήδη 10 φορές για την εθνική του ομάδα, συμπεριλαμβανομένων 90 λεπτών στη νίκη της Γαλλίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Μαρόκου.

Είναι σαφές ότι μπορεί να τον εμπιστευτούν τότε, αλλά πιθανότατα δεν θα αποτελούσε τόσο μεγάλη απειλή στο μέλλον, όσο κάποιος όπως ο Caicedo. Η κύρια δύναμή του είναι να κερδίσει την μπάλα πίσω και με ύψος 6 πόδια, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

2) Andre, Ηλικία: 22, Ομαδα: Fluminense

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Πάρα πολύ. Ο Αndre εμφανίστηκε ως ισχυρός υποψήφιος για τους Reds, καθώς οι συνομιλίες για να φέρει τον Lavia στο Anfield συνέχισαν να καθυστερούν.

Οποιαδήποτε πιθανή κίνηση εξαρτάται από την πρόοδο της Fluminense στο Copa Libertadores, με τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών να είναι προγραμματισμένος λίγες ώρες πριν από τη μεταγραφική προθεσμία και ο σύλλογος να είναι ευνόητα απρόθυμος να πουλήσει εκ των προτέρων.

Πόσο καλός είναι; Είναι δύσκολο να αξιολογηθεί το ανώτατο όριο του, δεδομένου ότι το επίπεδο του τρέχοντος πρωταθλήματος πέφτει πολύ κάτω από την Premier League. Ωστόσο, κατέχει όλες τις φυσικές ιδιότητες που απαιτούνται και θα μπορούσε να συμπληρώσει όμορφα την υπογραφή της Lavia, αλλά η άφιξη μόνος θα ήταν απίθανο να αντιπροσωπεύει επαρκή επιχείρηση.

3) Boubacar Kamara, Ηλικία:23, Ομάδα: Aston Villa

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Υπήρξαν πολύ λίγοι ισχυροί δεσμοί με τον Γάλλο, αλλά η Liverpool σίγουρα θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερα.

Πόσο καλός είναι; Ο Boubacar Kamara είναι το βασικό στήριγμα σε μια βελτιωμένη ομάδα της Aston Villa, την οποία πολλοί αναμένεται να αμφισβητήσουν για τις ευρωπαϊκές θέσεις αυτή τη σεζόν. Έφτασε από τη Μασσαλία με μεγάλη φήμη και έχει προσαρμοστεί καλά στη ζωή στην Αγγλία, κάτι που θα τον βοηθούσε σε μια μετακόμιση στο Anfield.

4) Manu Kone, Ηλικία: 22, Ομάδα: Borussia Monchengladbach

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Σίγουρα, αλλά οι σύνδεσμοι άρχισαν να σβήνουν όταν ο Γάλλος τραυματίστηκε στο γόνατο το καλοκαίρι.

Πόσο καλός είναι; Ο Manu Kone ήταν σημαντικό μέρος της πορείας της Γαλλίας στα U21 Euro πριν από την ατυχία του και είναι ικανός να διακόψει το παιχνίδι, αλλά το ιστορικό τραυματισμών του σίγουρα θα προβληματίσει την ομάδα στρατολόγησης της Liverpool

5) Ibrahim Sangare, Ηλικία :25, Ομάδα: PSV

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Ο Ιbrahim Sangare προβλήθηκε ως εναλλακτική όταν οι προσπάθειες να αποκτήσει τον Aurelien Tchouameni απέτυχαν το περασμένο καλοκαίρι. Η Liverpool λέγεται ότι έχει «τσεκάρει» τον Ιβοριανό και στα 25 του θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο στο Merseyside.

Πόσο καλός είναι; Ο Ιbrahim Sangare χαρακτηρίζεται συνήθως ως ένας βαθύς χαφ και θεωρείται ότι εκτιμάται σε περίπου 30 εκατομμύρια λίρες, με τη Nottingham Forest να έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον. Είναι άμεσος στην προσέγγισή του και θα γινόταν ο δεύτερος γηραιότερος μέσος της Liverpool αν γινόταν μέλος, οπότε θα έφερνε μαζί του κάποια πολύτιμη εμπειρία, ενώ θα είχε πολλά μίλια ακόμα στο ρολόι.

6) Cheick Doukoure, Ηλικία: 23, Ομάδα: Crystal Palace

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Οι σύνδεσμοι με το Cheick Doucoure φάνηκαν να εξαφανίζονται τόσο γρήγορα μόλις κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο. Ο μέσος της Crystal Palace λέγεται ότι ήταν στη λίστα με τα ονόματα για να αντικαταστήσει τον Fabinho, αλλά έκτοτε υπήρξαν πολύ λίγα νέα για μια πιθανή μετακόμιση.

Πόσο καλός είναι; Είναι αποδεδειγμένος στην Premier League και σε μια πολύ καλή ηλικία, όπου η Liverpool έχει μια ιστορία καλών επενδύσεων.

Σε αντίθεση με ορισμένα από τα ονόματα της λίστας, ο Doucoure είναι ικανός να μπαίνει κατευθείαν στο πνεύμα της ομάδας από την πρώτη μέρα, χωρίς να χρειάζεται περίοδο προσαρμογής, κάτι που θα μπορούσε να είναι ανεκτίμητο με τους χρονικούς περιορισμούς που έχουμε επιβάλει στους εαυτούς μας.

7) Florentino Luis, Ηλικία: 23, Ομαδα: Benfica

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Ο Florentino Luis προβλήθηκε δοκιμαστικά ως επιλογή μεσαίας γραμμής νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη προσέγγιση από τη Liverpool.

Πόσο καλός είναι; Η Liverpool είχε αρκετή πρόθεση να κυνηγάει παίκτες από τη Λίγκα της Πορτογαλίας και αυτός θα μπορούσε να είναι άλλος ένας παίκτης που πλξρεί πολλές προδιαγραφές. Ο Πορτογάλος μέσος είναι ψηλός και έχει πολλά παρόμοια προσόντα με τον Fabinho, κάτι που δεν είναι κακό δεδομένου ότι ουσιαστικά είναι ο παίκτης που θέλουν να αντικαταστήσουν οι Κόκκινοι.

8) Tyler Adams, Age: 24, Club: Leeds

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Υπήρχαν φήμες ενδιαφέροντος πριν από δύο καλοκαίρια, αλλά η Chelsea ήταν αυτή που έκανε πιο συγκεκριμένα βήματα στην επιδίωξή της.

Ο Τyler Adams φαινόταν προορισμένος για το Stamford bridge μέχρι που μια κίνηση απέτυχε, ενώ ο σύλλογος έκανε προσεγγίσεις για τoν Lavia και τον Caicedo.

Πόσο καλός είναι; Με ρήτρα αποδέσμευσης 20 εκατομμυρίων λιρών, ο Adams μπορεί να θεωρηθεί ως μια σχετικά καλή συμφωνία στην τρέχουσα αγορά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός δράσης με τραυματισμό στον μηριαίο και δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για την επιστροφή του, αλλά η ανάθεση του περιβραχιόνιου των ΗΠΑ, δείχνει την υψηλή εκτίμηση στην οποία έχει στη διεθνή σκηνή.

9) Teun Koopmeiners, Ηλικία: 25, Ομαδα: Atalanta

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Χαλαρά, αλλά το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε για τους περισσότερους μέσους στην Ευρώπη αξιοπρεπούς επιπέδου!

Αναφορές τον Ιανουάριο έδειξαν ότι οι Reds είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Teun Koopmeiners, αλλά καμία «συγκεκριμένη» προσέγγιση δεν έχει γίνει πριν ή έκτοτε.

Πόσο καλός είναι; Προσφέρει φυσική παρουσία και μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Ο Ολλανδός είναι ικανός να διακόψει το παιχνίδι των αντιπάλων, ενώ παράλληλα αποτελεί απειλή στην επίθεση. Και τα δύο θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τους Reds, καθώς αναζητούν περισσότερα γκολ από τη μέση του γηπέδου.

Έχει όλη την εμπειρία και τα προσόντα που απαιτούνται για να κάνει ένα γρήγορο ξεκίνημα στη ζωή στη Liverpool, κάτι που θα μπορούσε να γίνει επιτακτική ανάγκη με τη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

10) Martin Zubimendi, Age: 24, Club: Real Sociedad

Έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν; Έχει παίξει υπό τον πρώην Red Xabi Alonso, αλλά υπήρξαν πολύ λίγοι απτοί δεσμοί με τη Liverpool όσον αφορά μια πραγματική μεταγραφή.

Ο Alonso διαχειρίστηκε τον Μartin Zubimendi κατά τη διάρκεια της θητείας του με τη Real Sociedad B, όπου ο μέσος εξελίχθηκε σε έναν ποιοτικό αμυντικό μέσο.

Πόσο καλός είναι; Έχει στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα για την Ισπανία, κάτι που δεν είναι κακό, δεδομένου του βάθους ποιότητας στη μεσαία γραμμή. Στα 24 του θα μπορούσε να είναι έτοιμος να κάνει τα επόμενα μεγάλα βήματα στην καριέρα του σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι εξαιρετικός στο να κερδίζει τις ατομικές του μάχες και έχει έντονο μάτι για μια δημιουργική πάσα στους μπροστινούς παίκτες.

Οι δέκα (10) επιλογές αμυντικού χαφ για τη Liverpool
Μοιραστείτε το!

One thought on “Οι δέκα (10) επιλογές αμυντικού χαφ για τη Liverpool

  1. Πιστεύω οτι ο Φοφανα ο Σανγκαρε και ο Ντουκουρε είναι οι καλύτερες λύσεις.Πρεπει να πάρει δυο απο τους τρεις.Και θα ξοδέψει
    πολυ λιγότερα σε σύγκριση με τα χρήματα που έδιναν για τον Καισεδο..Ετσι γεμιζεις το κεντρο σου.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com