Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάνουμε μια νέα αρχή»

Klopp: «Κάνουμε μια νέα αρχή»

Έτοιμη για μια νέα αρχή είναι η Liverpool, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως δεν δίνει σημασία στον μέσο όρο ηλικίας, καθώς η εμπειρία μπορεί να αποκτηθεί, όπως συνέβη και στο παρελθόν με την Borussia Dortmund.

Οι Reds είχαν αποχωρήσεις σημαντικές αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ τους, όπως τους Henderson, Milner και Fabinho, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προσθέσει μόνο τους Mac Allister και Szoboszlai.

Ο Γερμανός όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία του ρόστερ, απάντησε: 

“ Η ηλικία δεν με ενδιαφέρει. Έχουμε ήδη εμπειρία, σε μερικούς τομείς ίσως όχι τόσο μεγάλη, όσο ίσως έχουν άλλες ομάδες. ”

“ Μπορείς να αποκτήσεις την εμπειρία ως σύνολο. Ναι, μπορείς. μπορείς να το κάνεις γρήγορα; Ίσως. Στην Dortmund δεν αποτέλεσε ποτέ δικαιολογία ότι τα δύο μας στόπερ ήταν 19 ετών. ”

“ Αυτό αποκτάται, βήμα προς βήμα, κατά τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες, να νιώθουμε καλά, να χτίσουμε μια καλή ατμόσφαιρα στον σύλλογο, όλα αυτά τα πράγματα. Έχουμε μια όχι καλή χρονιά πίσω μας και τώρα θέλουμε μια καλή χρονιά. ”

“ Θα είμαστε όμως χαρούμενοι αν απλώς ανταγωνιστούμε αμέσως τη City; Θα είμαστε χαρούμενοι μονάχα με αυτό; Τότε, θα έχουμε πρόβλημα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Αν όμως τα παιδιά αγαπήσουν το ποδόσφαιρο που παίζουμε, τότε θα είμαστε χαρούμενοι. ”

“ Κάνουμε μια νέα αρχή. Έτσι είναι. ”

“ Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε πριν, πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι νέο και αυτό κάνουμε ενώ πρέπει να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πού θα οδηγήσει αυτό, δεν ξέρω. ”

Έτοιμη να ξεκινήσει ξανά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com