Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πρωταρχικός στόχος η κατάκτηση της Premier League»

Trent: «Πρωταρχικός στόχος η κατάκτηση της Premier League»

Ενώ η Liverpool θα σεβαστεί το Europa League και θα επιδιώξει την κατάκτησή του, ο Trent Alexander-Arnold πιστεύει ότι επιτρέπει την εστίαση στον τίτλο της Premier League.

Η πέμπτη θέση στην Premier League την περασμένη σεζόν σημαίνει ότι οι Reds δεν θα αγωνιστούν στο Champions League για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Αντ’ αυτού, προκρίθηκε στο Europa League – μια διοργάνωση στην οποία έφτασε στον τελικό την τελευταία φορά που συμμετείχε το 2015/16.

Η Liverpool δεν θα υποτιμήσει τους αντιπάλους της, αλλά η πτώση του επιπέδου μπορεί να δει τον Jurgen Klopp να ανακατεύει πιο συχνά τη σύνθεσή του για να δώσει ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του. Ο Alexander-Arnold σίγουρα το βλέπει ως μια ευκαιρία να περιορίσει την εστίασή του στην ανάκτηση του τίτλου, όπως δήλωσε στον Karl Matchett του Independent.

«Δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε πολύ περισσότερο στην Premier League», παραδέχτηκε. «Σεβόμαστε τις διοργανώσεις που παίζουμε και θέλουμε να τις κερδίσουμε όλες, αλλά σίγουρα μπαίνοντας στη σεζόν, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Premier League. Το Europa League μας δίνει μια καλή ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν είναι να έρθουμε δεύτεροι ή τρίτοι και να χτίσουμε πάνω σε αυτό, είμαστε μια ομάδα γεμάτη νικητές. Ξέρουμε τι χρειάζεται, έχουμε την κουλτούρα και τον προπονητή για να κερδίσουμε. Είναι θετική πίεση να πάμε και να το ξανακάνουμε γιατί έχουμε την ομάδα για να το κερδίσουμε».

Οι πέντε τελευταίοι νικητές του Europa League είναι η Sevilla (δύο φορές), η Eintracht Frankfurt, η Villarreal και η Chelsea, με τη Liverpool να θεωρείται πλέον ένα από τα φαβορί αυτή τη φορά.

Μένει να δούμε πώς θα προσεγγίσει ο Klopp τη διοργάνωση, με την πιθανότητα να μην χρησιμοποιηθεί τακτικά ο Alexander-Arnold και να πάρει τη θέση του στην Ευρώπη ο Conor Bradley.

Trent: «Πρωταρχικός στόχος η κατάκτηση της Premier League»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com