Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbie Mustoe: «Ο Matip δεν ταιριάζει στο νέο σύστημα του Klopp»

Robbie Mustoe: «Ο Matip δεν ταιριάζει στο νέο σύστημα του Klopp»

Ο πρώην μεσοαμυντικός παίκτης των Charlton, Middlesborough και Sheffield Wed και νυν σχολιαστής αγώνων στο NBC Sports Robbie Mustoe, πιστεύει πως ο Joel Matip δεν νιώθει πλέον άνετα στο νέο σύστημα των Κόκκινων και άρα επείγει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Για χρόνια 0 32χρονος Matip κατάφερε να θεωρείται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης του Virgil Van Dijk στο κέντρο της άμυνας των Κόκκινων. Οι πρόσφατες όμως αποδόσεις του στα φιλικά των Κόκκινων ανησύχησαν και τους οπαδούς τους που βλέπουν τον Καμερουνέζο αμυντικό – ο οποίος όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, να δείχνει εξαιρετικά αργός και αναποφάσιστος σε μεγάλες περιόδους των αγώνων, αν και το μεγάλο του προσόν ήταν πάντα το γεγονός ότι μπορούσε να ‘διαβάζει’ την εξέλιξη των φάσεων αντισταθμίζοντας έτσι τα μειονεκτήματα του.

«Αν διακινδυνέψουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για τη σαιζόν που έρχεται, τότε θα δούμε ένα πολύ καλύτερο κέντρο και πολλά τέρματα» είπε ο Mustoe. «Δεν ανησυχώ όμως για τα τέρματα, γιατί μπορεί να χάσουν και με 4-3, δεχόμενοι επίσης πολλά τέρματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να διευθετηθεί τώρα».

«Αν πρόκειται να παίξουν με τον Trent Alexander- Arnold, ο οποίος μου αρέσει, και ο οποίος θα προωθείται από τα δεξιά της άμυνας ως το κέντρο βοηθώντας τον μεσοαμυντικό, τότε έτσι θα προωθηθούν οι Mac Allister και Szoboszlai μπροστά και αυτό θα είναι θαυμάσιο».

«Αλλά έτσι ο Joel Matip δεν δείχνει καθόλου άνετος χωρίς βοήθεια από τα δεξιά της άμυνας. Σίγουρα ο Ibrahima Konate μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα αλλά φαίνεται να υποφέρει συνεχώς από μικροτραυματισμούς και δεν είναι συνεπής παίζοντας δίπλα στον νέο αρχηγό της ομάδας, τον Virgil Van Dijk». ολοκλήρωσε.

Robbie Mustoe: «Ο Matip δεν ταιριάζει στο νέο σύστημα του Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com