Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τrent Alexander – Arnold: «Είμαι μαθητής του παιχνιδιού»

Τrent Alexander – Arnold: «Είμαι μαθητής του παιχνιδιού»

Ο Τrent Alexander-Arnold πιστεύει ότι ο νέος του ρόλος στη μεσαία γραμμή θα «φέρει τα καλύτερα από αυτόν», αναφέροντας δύο από τις επιρροές του από το παρελθόν της Liverpool.

Εάν είχατε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για το αν η Liverpool θα εγκατέλειπε το σύστημά της 3-4-3 πριν από την νέα χρονιά, η προετοιμασία θα έπρεπε να είχε σβήσει τις σκέψεις σας αυτές. Ο Jurgen Klopp θα βασιστεί στο νέο του σχήμα, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνεχή ρόλο για τον Alexander-Arnold, ξεκινώντας από το δεξί μπακ και μεταβαίνοντας στη μεσαία γραμμή.

Ενώ τα πρώτα φιλικά κόντρα στην KARLSRUHER και την GREUTHER FÜRTH είδαν τον νέο υπαρχηγό να τοποθετείται ως Νο. 6, αυτό οφειλόταν κυρίως στην έλλειψη άλλων επιλογών. Μιλώντας πριν από τη συνάντηση με την Bayern Munich στη Σιγκαπούρη, ο Alexander-Arnold συζήτησε τον προσαρμοσμένο ρόλο του με ενθουσιασμό.

«Πρώτα από όλα, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι απολαμβάνω να παίζω στη μεσαία γραμμή», είπε στους δημοσιογράφους. «Από τη μετάβαση ή τη μικρή αλλαγή, την προσαρμογή, ένιωσα ότι μου έφερε ξανά το καλύτερο. Είναι κάτι που με ενθουσιάζει να παίζω. Υπάρχει πολλή δουλειά που έχει γίνει και πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να ξεκαθαρίσουμε πραγματικά τις πτυχές, αλλά εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Για αυτό είναι η προετοιμασία της σεζόν. Είμαστε ενθουσιασμένοι ως ομάδα, είμαι ενθουσιασμένος για την έναρξη της σεζόν».

«Σε αυτό το σύστημα, το να το κάνεις να λειτουργεί, οι νέοι παίκτες και το να πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό και να το κάνω να δουλέψει, να πρέπει να το σκέφτομαι ενώ παίζω, εκτός γηπέδου επίσης, να το μελετώ, να μαθαίνω, είναι κάτι που μου αρέσει. Αυτός ο ρόλος είναι κάτι που σίγουρα θα φέρει ό,τι καλύτερο από εμένα, είτε ξεκινάω από τη μεσαία γραμμή είτε μεταβαίνω σε αυτόν όταν έχω την κατοχή».

«Για μένα, είναι απλώς να μπαίνω σε αυτούς τους τομείς για να επηρεάσω το παιχνίδι, να επηρεάσω το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσω το σύνολο δεξιοτήτων που έχω για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι».

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατονόμασε δύο από το επιτυχημένο παρελθόν της Liverpool, αν και πρόσθεσε ότι, ως «μαθητής του παιχνιδιού», πάντα μαθαίνει.

«Όσον αφορά τους παίκτες, πάντα θαύμαζα τους ποιοτικούς πασαδόρους της μπάλας», απάντησε. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Steven Gerrard και τον Xavi Alonso, οπότε ήμουν πολύ τυχερός από αυτή την άποψη. Είμαι μαθητής του παιχνιδιού, μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν είναι ότι κάθομαι εκεί κάθε Σαββατοκύριακο με το σημειωματάριό μου και σκέφτομαι «τι μπορώ να μάθω;», είναι απλώς να το παρακολουθώ και να επιλέγω τα πράγματα καθώς πάει.»

«Όταν χρειαστεί να το μελετήσω, τότε θα πάω και θα το κάνω. Αλλά απολαμβάνω το παιχνίδι, μου αρέσει να το παρακολουθώ, μου αρέσει να είμαι κοντά του, νομίζω ότι αυτό βοηθάει στο πώς μαθαίνω και πώς προσαρμόζομαι».

Τrent Alexander – Arnold: «Είμαι μαθητής του παιχνιδιού»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com