Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά»

Klopp: «Δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τη φιλική ήττα της ομάδας του από την Bayern Munich, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την αμυντική συμπεριφορά, αλλά στεκόμενος και στον Luis Diaz που σκόραρε.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε τι του άρεσε από τον αγώνα:

“ Πολλά. Έμεινα έκπληκτος για την ένταση; Όχι. Νομίζω ότι ήταν πολύ ξεκάθαρο όταν στήνεις ένα παιχνίδι αυτή την περίοδο με δύο ομάδες που είναι αρκετά ανταγωνιστικές, δύο προπονητές που είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, τότε νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο ότι πρέπει να είναι έντονο. Είδα πολλά καλά πράγματα, αλλά φυσικά κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και τώρα πρέπει να κάνουμε μια ανάλυση. Αυτό είναι πάντα το ίδιο στην προετοιμασία της σεζόν: πρέπει να δούμε τι συμβαίνει πραγματικά σωματικά, γιατί κάναμε πολλά στην προπόνηση και χθες πολλά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Και είδατε τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν κυρίως από έλλειψη συγκέντρωσης στη στιγμή δύο φορές. Μια πολύ παρόμοια κατάσταση, το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε και νομίζω το τέταρτο, έμοιαζαν πολύ. Προφανώς δεν επιτρέπεται αλλά μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως. Πρέπει να το αναλύσουμε σωστά, έχω αρκετό χρόνο να το κάνω στην πτήση για το σπίτι. ”

“ Και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, το είπα ήδη. Ο κόσμος δημιούργησε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, νιώσαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο σούπερ-καλωσόρισμα. Είναι και αυτό έντονο! Ο κόσμος μας περίμενε παντού, το καταλαβαίνω. ”

“ Μισώ όμως να χάνω, νιώθω ότι όλη την ώρα που συμβαίνει, το νιώθω πραγματικά και σήμερα είναι το ίδιο. Αλλά στην προετοιμασία, ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και τέταρτο προφανώς. Ο Bobby Clark είχε μια πολύ ωραία ευκαιρία με τον Ben Doak, και άλλες φάσεις επίσης. Έτσι, είδα πολλά καλά πράγματα, πράγματα για βελτίωση. Έτσι είναι, ας συνεχίσουμε. ”

Για τον Luis Diaz και την προετοιμασία του Κολομβιανού:

“ Η προετοιμασία  είναι τεράστια για όλους, και ειδικά για τον Lucho. Θα μπορούσατε να πείτε ότι σήμερα ήταν πολύ δύσκολο. Νόμιζω ότι παίξαμε σούπερ στα πρώτα 10 λεπτά περίπου και μετά ήμασταν πραγματικά στο παιχνίδι, μπαμ, μπαμ, μπαμ και μετά μπορούσες να δεις ότι οι παίκτες μάλλον έριξαν μια ματιά στο ρολόι και σκέφτηκαν, «Είναι μόνο 10 λεπτά, μοιάζει με μια ώρα και 50.» Και αυτή είναι προφανώς η στιγμή της προετοιμασίας όπου είναι ξεκάθαρο. Είχαμε δύο προπονητικά camp στη σειρά τώρα, αυτή είναι η τελευταία μέρα αυτού, πιο σημαντική πληροφορία από όλες τις πιθανές πληροφορίες είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες το βλέπουν ακριβώς το ίδιο, αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. ” Είπε ο Klopp

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας πρόσθεσε:

“ Γύρω από τα γκολ προφανώς δεν ήταν τόσο καλή, αλλά υπήρχαν πολλές άλλες στιγμές που ήταν πραγματικά, πολύ καλή. Η τελευταία γραμμή ήταν καλή. Πρέπει ακόμα να προσαρμοστούμε. Δεν έχει να κάνει τόσο με τα αγόρια αυτό. ”

“ Στο πρώτο γκολ που δεχόμαστε, ο Trent και ο Joel πρέπει να αντιδράσουν καλύτερα. Αυτή την πάσα, δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να την αποφύγουμε, για να είμαι 100% ειλικρινής. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα εκεί και να μπλοκάρουμε όλες τις μπάλες, μερικές φορές οι μπάλες θα περάσουν προς την τελευταία μας γραμμή. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς ήταν, στο 30ο λεπτό όταν σημείωσαν το πρώτο γκολ; – οπότε νιώσαμε την ένταση τότε, όπως κάνουν οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν παρόμοια στιγμή [στο] δεύτερο ημίχρονο, μεταξύ Joey και Ibou. Δεν είναι τίποτα για την ταχύτητα ή οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς για την επίγνωση – να ελέγξουμε την κατάσταση. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν διακοπές. Όταν είσαι πραγματικά κουρασμένος, αυτό είναι το πράγμα που μισείς περισσότερο: δεν υπάρχουν διαλείμματα. Εκτός από αυτό, όπως είπα, είδα πολλές καλές ατομικές εμφανίσεις, νομίζω ότι είναι πραγματικά ενθαρρυντικές, πραγματικά θετικές, και μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό, αυτό είναι. ”

Οι Reds προηγήθηκαν αλλά δεν κέρδισαν την Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com