Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υψηλό το αντίτιμο για την Liverpool οι περιπτώσεις Doucoure & Palhinha

Υψηλό το αντίτιμο για την Liverpool οι περιπτώσεις Doucoure & Palhinha

Η Liverpool βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση χαφ, γνωρίζοντας πως αν το αντίτιμο για τους παίκτες της δεν ήταν ήδη υψηλό, σίγουρα είναι τώρα.

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες για τη Liverpool, η οποία σύντομα θα χάσει την έκτη και την έβδομη επιλογή μεσαίας γραμμής από την περασμένη σεζόν. Ο Jordan Henderson «μετακόμισε» και ο Fabinho είναι στο να μετακομίσοει στη Σαουδική Pro League για συνολικά 52 εκατομμύρια £, που σημαίνει ότι οι μεταγραφές των Reds μόλις ξεκινούν.

Προτού δημοσιευτεί η είδηση για την αποχώρηση του ζευγαριού, υπήρξε αποδοχή ότι χρειαζόταν άλλος μέσος, αλλά αυτή η ανάγκη έχει δεκαπλασιαστεί και μια μακρά «σύντομη λίστα» κάνει ήδη τον γύρο. Εξετάζονται ο Cheick Doucoure της Crystal Palace, ο Joao Palhinha της Fulham και ο Romeo Lavia της Southampton, αλλά το καθένα έχει μια βαριά τιμή.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η 19χρονη Lavia θα απαιτήσει περίπου 50 εκατομμύρια £ και ο Sami Mokbel της Mail ανέφερε τώρα ότι η αξία του Doucoure Eagles είναι «ελάχιστο 70 εκατομμύρια £». Ο 23χρονος έχει παίξει μία σεζόν στην Premier League, όπως ο Lavia και αποκτήθηκε από τη Lens για ένα αρχικό ποσό 18 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι η τιμή του τετραπλασιάστηκε σε μόλις 12 μήνες.

Ο 28χρονος Palhinha δεν θα είναι φθηνός, καθώς η Fulham εκτιμά τον μέσο της στα 80 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τον Darmes Sheth του Sky Sports. Οι Cottagers βρίσκονται σε ισχυρή θέση καθώς ο Πορτογάλος διεθνής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έχουν ήδη απορρίψει μια προσφορά 45 εκατομμυρίων λιρών από τη West Ham, η οποία πρέπει να αντικαταστήσει τον Declan Rice.

Η τρέχουσα αγορά δεν είναι μία που η Liverpool μπορεί να κινηθεί χωρίς να πληρώσει το τίμημα και οι σύλλογοι θα γνωρίζουν ότι οι Reds χρειάζονται μετεγγραφές, οπότε μπορούν να παίξουν σκληρό παιχνίδι.

Όσον αφορά τους Doucoure και Palhinha, βρίσκονται σε δύο διαφορετικά άκρα του φάσματος ηλικιών και εμπειρίας, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τον σύλλογο να ακολουθεί αυτή την πορεία ως μέρος της ανοικοδόμησής του.

Ομοίως, δεν θα ήταν σοκαριστικό να δούμε τη Liverpool,να επινοεί μια άλλη συμφωνία παρόμοια με τον Dominik Szoboszlai, με το ενδιαφέρον και την επιβεβαίωση της υπογραφής του να δημοσιοποιούνται μόλις λίγες μέρες διαφορά.

Υψηλό το αντίτιμο για την Liverpool οι περιπτώσεις Doucoure & Palhinha
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com