Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Oxlade-Chamberlain

Τρεις είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Oxlade-Chamberlain

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την υπογραφή του Alex Oxlade-Chamberlain που αποχώρησε από τους Κόκκινους ως ελεύθερος, μετά από 6 χρόνια στο Merseyside.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Ox πέρασε και από τις Southampton και Arsenal πριν καταλήξει στο Anfield, όπου όμως ένας σοβαρός τραυματισμός το 2018, εκτροχίασε την ανοδική πορεία του παίκτη.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, η εμπειρία του είναι αναμφισβήτητη και γι’ αυτό φέρεται – σύμφωνα με την Mirror, η Brentford, η Τουρκική Besiktas και μια ομάδα -που δεν κατονομάζεται, της Saudi Pro League να παλεύουν για την υπογραφή του.

Ο Thomas Frank της Brentford είχε δώσει την ευκαιρία και στον Cristian Eriksen να επανακάμψει ως παίκτης και πιστεύει ότι θα πετύχει και με τον Oxlade-Chamberlain, προσφέροντας του καταρχήν συμβόλαιο ενός έτους.

Η Besiktas, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, 10 βαθμούς πίσω από την Galatasaray, επίσης προσπαθεί να δελεάσει τον παίκτη, προσφέροντας του συμβόλαιο του πιο καλοπληρωμένου παίκτη στην ομάδα.

Τέλος το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί το λιμάνι αρκετών παικτών των οποίων δεν ανανεώνονται τα συμβόλαια και έχουν καταλήξει ήδη εκεί οι N’Golo Kante, Ruben Neves και Eduard Mendy.

Θυμίζουμε ότι ο Ox είχε δοκιμαστεί σκληρά με έναν καταστροφικό τραυματισμό στο γόνατο, την άνοιξη του 2018 και με την επιστροφή του πάλεψε σκληρά για μια θέση στην ενδεκάδα των Κόκκινων, συμπληρώνοντας τελικά 146 εμφανίσεις γι’ αυτούς και κατακτώντας την Premier League, το Champions League και το Fifa ClubWorld Cup.

Με την αποχώρηση του ο Jurgen Klopp είχε δηλώσει στο liverpoofc.com : «Τον αγαπώ. Κάποτε είχα πει ότι αν επέλεγα κάποιο παίκτη για να περάσω τις διακοπές μαζί του, αυτός θα ήταν η πρώτη επιλογή, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να οργανώσει τέλεια τα πράγματα γνωρίζοντας όλο τον κόσμο

«Μαζί με την γυναίκα του θα μπορούσε να οργανώσει εισιτήρια για κάθε event στην Αγγλία, ακόμα και στην Ευρώπη και θα ήταν διασκέδαση η παρέα μαζί τους

«Μπορεί και μιλά πολύ καλά, και είμαι σίγουρος ότι μετά την καριέρα του ως παίκτη- για την οποία ελπίζω να διαρκέσει πραγματικά πολύ καιρό, θα καταλήξει σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι. Αν όχι, τότε τα κανάλια θα έχουν διαπράξει ένα τεράστιο λάθος

Ο Oxlade-Chamberlain αποθεώθηκε από το Anfield τον Μάιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com