Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Fabinho ζητά διευκρινίσεις από τους Σαουδάραβες

O Fabinho ζητά διευκρινίσεις από τους Σαουδάραβες

Σύμφωνα με αναφορές από τη Σαουδική Αραβία, η μεταγραφή του Fabinho στην Al-Ittihad θα μπορούσε να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή λόγω μιας νομοθεσίας της χώρας που απαγορεύει την είσοδο σε αυτή, συγκεκριμένων ειδών ζώων.

Ο Fabinho, για τον οποίο η Al- Ittihad δεν θα διστάσει να δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στους Κόκκινους, έχει στην κατοχή του δύο Γαλλικά bulldog και ζήτησε διευκρινίσεις για τη μεταφορά τους στην Σαουδική Αραβία, δεδομένου ότι το θεωρεί αδιανόητο να τα αποχωριστεί.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα έγγραφο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο συγκεκριμένης ράτσας σκυλιά επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα, ειδικά όσα χρησιμοποιούνται σε κυνήγι, ως οδηγοί τυφλών και τέλος όσα χρησιμοποιούνται ως φρουροί.

Κυκλοφορεί λοιπόν η φήμη ότι η πιθανή μεταγραφή του θα μπορούσε να καταρρεύσει αν και αναφορές που κυκλοφόρησαν την Κυριακή κάνουν λόγο για την επίσκεψη του προέδρου της Al-Ittihad στο Λονδίνο σε μια προσπάθεια να πιέσει τα εμπλεκόμενα μέρη για ένα αίσιο αποτέλεσμα.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στο Merseyside από τη Monaco to 2018 αντί 43.7 εκατομμυρίων λιρών, πραγματοποιώντας τελικά 219 εμφανίσεις για τους Κόκκινους και κατακτώντας την Premier League, το Champions League, FA Cup, League Cup και UEFA Super Cup με αυτούς.

Ο Jurgen Klopp αρνείται προς το παρόν να συζητήσει για τις μεταγραφές των Henderson, Fabinho λέγοντας την Τετάρτη: «Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι να πω. Όπως έχουν ως τώρα τα πράγματα, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γι’ αυτό. Θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή όμως που θα μιλήσουμε.»

O Fabinho ζητά διευκρινίσεις από τους Σαουδάραβες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com