Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Diogo Jota μπορεί πλέον να είναι ήσυχος με τους νεοφερμένους παίκτες

Ο Diogo Jota μπορεί πλέον να είναι ήσυχος με τους νεοφερμένους παίκτες

Θετική εντύπωση έκανε ο Diogo Jota σκοράροντας 2 γκολ στις καθυστερήσεις στο φιλικό της ομάδα μας με την τοπική ομάδα της Karlsruher χαρίζοντας μας την νίκη με 4-2.

Ο ίδιος μπορεί πλέον να «κοιμάται ήσυχος» καθώς οι αφίξεις του Alexis Mac Allister και του Dominik Szoboszlai προσδίδουν στην ομάδα μας την δημιουργικότητα που της έλειψε την προηγούμενη σεζόν. Ο Diogo αγωνίστηκε μόνο με τον Alexis Mac Allister ο οποίος του σέρβιρε και το δεύτερο γκολ του αλλά μέσα από τις προπονήσεις έχει σχηματίσει άποψη και για τον νεαρό Ούγγρο μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μου αρέσουν πολύ αυτού του στυλ οι παίκτες. Με την δημιουργικότητα τους μπορούν να σε «βρουν’ πανεύκολα και μοιάζει ότι το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι μια σωστή κίνηση. Και αυτό είναι φανταστικό. Αρχίζω να βλέπω ότι μπορώ να συνεργαστώ πολύ καλά μαζί του (Mac Allister) και ελπίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε καλά αυτό όλη τη σεζόν».»

Η έλλειψη δημιουργικότητας ήταν έντονη την περσινή σεζόν καθώς οι μέσοι της ομάδας μας (10 τον αριθμό) κατάφεραν να μοιράσουν μόλις 11 ασσιστ ενώ οι δυο νεοαποκτηθείς μέσοι μοίρασαν 16 ασίστ στις προηγούμενες ομάδες τους. Βέβαια οι δημιουργικοί μέσοι δεν ήταν από τους παίκτες που προτιμούσε ο προπονητής της ομάδας Jurgen Klopp, ο οποίος προτιμάει ποιο δυναμικούς ποδοσφαιριστές για τον χώρο της μεσαία γραμμής.

Η απόκτηση των δυο αυτών ποδοσφαιριστών φαίνεται βέβαια να είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για μια αλλαγή στην ιδεολογία του προπονητή μας που ήταν «αναγκαία» μετά την ξηρασία των τελευταίων σεζόν στην δημιουργικότητα των μέσων που συνοδεύτηκε με την άσχημη πορεία της ομάδας μας.

Ο Diogo Jota μπορεί πλέον να είναι ήσυχος με τους νεοφερμένους παίκτες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com