Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Wolves θέλει τον Caoimhin Kelleher στην θέση του Jose Sà

Η Wolves θέλει τον Caoimhin Kelleher στην θέση του Jose Sà

Όταν πρόκειται για το μέλλον του Caoimhin Kelleher, οι συζητήσεις έχουν σιωπήσει τελευταία, αν και η Wolves θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό, εάν η ανάγκη τους να αντικαταστήσουν τον Jose Sà εκπληρωθεί.

Ο 24χρονος έπαιξε μόνο τέσσερις φορές με τους Reds την περασμένη σεζόν και δεν είναι μυστικό ότι θα μπορούσε να παίξει βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα. Αν και δεν υπάρχει ακόμη καμία ένδειξη ότι ο Kelleher ζήτησε να φύγει αυτό το καλοκαίρι, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από συλλόγους της Premier League.

Η Wolves είναι η πιο πρόσφατη σύμφωνα με τη Mail, καθώς υπάρχει περίπτωση να χάσουν τον Sa από τη Nottingham Forest, κάτι που θα τους έβλεπε να βρουν αντικαταστάτη. Ο Κelleher εκτιμάται στην τιμή των 20 εκατομμυρίων λιρών και η Liverpool και θα είναι σίγουρη ότι θα το πάρει ως το ελάχιστο, αφού δει την Burnley να αποκτά τον τερματοφύλακα James Τraford από τη Μanchester City για 19 εκατομμύρια λίρες».

Μια μετακόμιση στο Molineux θα άλλαζε πολλά στο ρόστερ όσον αφορά τους τερματοφύλακες, αλλά έχουμε ήδη δει πόσο γρήγορα μπορούν να κινηθούν τα πράγματα στη μεταγραφική περίοδο.

Η Liverpool δεν θα έπρεπε μόνο να εξετάσει το ενδεχόμενο να χάσει τον Νο. 2 τερματοφύλακά της, αλλά και έναν εγχώριο παίκτη και με τον Jordan Henderson να αποδέχεται τους όρους για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν πολλά να εξετάσει ο σύλλογος. Ο τερματοφύλακας Vitezslav Jaros μπορεί να μπει στην εγχώρια θέση που θα εγκαταλείψει ο Kelleher, αλλά απέχει από το να είναι Νο 2 όπως ο διεθνής Ιρλανδός.

Ο Kelleher, ο οποίος έχει επιστρέψει για την προετοιμασία, θα μπορούσε κάλλιστα να παραμείνει στο Anfield την επόμενη σεζόν, κάτι που ο Jurgen Klopp επέμεινε ότι θα συμβεί τον Μάιο.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να δω τον Caoimh να φεύγει», είπε ο Klopp στο τέλος της περασμένης σεζόν. «Πρέπει να είναι μια εξαιρετική προσφορά για μένα να αρχίσω να σκέφτομαι [να τον πουλήσω], πρέπει να πω».

Η Wolves θέλει τον Caoimhin Kelleher στην θέση του Jose Sà
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com