Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασίζει για το μέλλον του ο Henderson

Αποφασίζει για το μέλλον του ο Henderson

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Jordan Henderson, αφού ο αρχηγός της Liverpool θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στο Merseyside ή αν θα γίνει και εκείνος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, απαντώντας θετικά στο κάλεσμα του Steven Gerrard.

Ο Stevie G ανέλαβε την Al-Ettifaq την περασμένη εβδομάδα και μια από τις πρώτες μεταγραφές του θέλει να είναι ο πρώην συμπαίκτης του στη Liverpool.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να προσφέρει £700.000 την εβδομάδα στον Hendo, τετραπλασιάζοντας ουσιαστικά τις απολαβές του, στην προσπάθεια του να τον δελεάσει και να τον κάνει να αφήσει τη Liverpool, στην οποία και είναι αρχηγός από το 2015 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ο διεθνής άσος είναι πιο κοντά στο να πει το σχετικό «ναι» στην πρόταση της Al-Ettifaq και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, όπως επέλεξαν να κάνουν και άλλοι μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως οι Cristiano Ronaldo, Karim Benzema και N’ Golo Kante.

Οι Reds δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση από την ομάδα του Gerrard, όμως αν ο Henderson δώσει τη συγκατάθεση του, οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα ξεκινήσουν άμεσα και είναι δεδομένο πως θα προκύψει συμφωνία.

Έτοιμος να αφήσει τη Liverpool, ο Jordan Henderson;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com