Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Φύγε εσύ, έλα εσύ» στους Reds αυτό το μετεγγραφικό «παράθυρο»

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» στους Reds αυτό το μετεγγραφικό «παράθυρο»

Ένας τρίτος μέσος εξακολουθεί να είναι μια πιθανότητα παρά τις προσθήκες των Mac Allister και Szoboszlai, καθώς οι Reds προσπαθούν να αναπληρώσουν τις επιλογές τους μετά την αποχώρηση στο τέλος της σεζόν των James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita.

Σύφωνα με την Echo, ο Romeo Lavia και ο Khephren Thuram είναι δύο παίκτες που ενδιαφέρουν. Ο σύλλογος εξετάζει επίσης πιθανούς στόχους για το κέντρο της άμυνας. Θα υπάρξουν όμως και άλλες προσθήκες ή ακόμη και κάποιες αποχωρήσεις; Εδώ είναι οι τελευταίες φήμες γύρω από την Reds…

Thiago Alcantara

Ο αντιπρόεδρος της Galatasaray Erden Timur, φέρεται να έχει συνομιλήσει με τον Thiago Alcantara στην Αγγλία. Αυτό αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα Fanatik, μέσω του Sport Witness, το οποίο αναφέρει ότι ο Timur έκανε μια «πολύ καλή πρόταση» στον Ισπανό διεθνή και ότι ο Thiago «καλωσόρισε» αυτή την πρόταση της Galatasaray.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Timur έχει επίσης συνομιλήσει με τη Liverpool για να μάθει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, για να υπογράψει τον πρώην παίκτη της Barcelona σε αυτή την περίοδο, αν και η απάντηση του συλλόγου δεν είναι λεπτομερής. Ο Thiago πάντως επέστρεψε χθες στις προπονήσεις προετοιμασίας με τη Liverpool.

Romeo Lavia

Η Liverpool είναι πεπεισμένη ότι ο Romeo Lavia θέλει να ενταχθεί σε αυτήν, πριν από τους άλλους «μνηστήρες» του, σύμφωνα με το Football Insider.

Στο ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι η Liverpool πιστεύει πως ο παίκτης θέλει να μετακομίσει στο Anfield και ότι «αναμένεται να επέλθει» συμφωνία, εφόσον διευθετηθεί το ποσό. Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης ότι οι Reds αντιμετωπίζουν ισχυρό ανταγωνισμό από τους αντιπάλους της Premier League, συμπεριλαμβανομένων της Arsenal και της Chelsea.

Έχει επίσης αναφερθεί ευρέως ότι οι Άγιοι επιδιώκουν να πάρουν ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών για τον 19χρονο με την υψηλή αξιολόγηση, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της Southampton ενόψει του πρώτου φιλικού αγώνα προετοιμασίας με την Benfica την Τετάρτη.

Perr Schuurs

Η Liverpool ετοιμάζει βελτιωμένη προσφορά για τον αμυντικό της Turin Perr Schuurs, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία μέσω της Evening Standard.

Οι Κόκκινοι φέρονται να έχουν δεχθεί απόρριψη στην προσέγγιση τους για τον Ολλανδό αμυντικό, ο οποίος έχει απασχολήσει την Crystal Palace. Η αρχική τους προσφορά ήταν της τάξης των 26 εκατ. λιρών, αλλά τώρα υποστηρίζεται ότι θα προσφέρουν περίπου 34 εκατ. λίρες.

Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του ανεβαίνοντας από τον Ajax, όπου είχε 95 συμμετοχές πριν σφραγίσει τη μετακίνησή του στη Serie A το περασμένο καλοκαίρι.

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» στους Reds αυτό το μετεγγραφικό «παράθυρο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com