Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακριβείς οι φήμες για τον τραυματισμό του Mo Salah

Ανακριβείς οι φήμες για τον τραυματισμό του Mo Salah

Ο Μο Salah ΔΕΝ έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο του ποδιού τους τελευταίους μήνες, παρά τους ισχυρισμούς περί του αντιθέτου που προέκυψαν αυτήν την εβδομάδα.

Οι εικασίες σχετικά με την φυσική κατάσταση του επιθετικού της Liverpool ξεκίνησαν όταν ο Sobhi, υπουργός νεολαίας και αθλητισμού της Αιγύπτου, σχολίασε πως είχε πάρει μέρος σε αγώνα της Εθνικής τον Ιούνιο, παρ’ όλο του σοβαρού προβλήματος στα δάχτυλα των ποδιών.

Ο Sobhi είπε στον Onze Masr αυτή την εβδομάδα: «Ο Μο Salah συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα με τη Γουινέα όταν υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού. Έκοψε το παπούτσι για να μπορέσει να συμμετάσχει και ήταν αποφασισμένος να παίξει παρά την άρνηση της Liverpool».

Οι οπαδοί εντόπισαν σε φωτογραφίες στη συνέχεια ότι ο Salah είχε ανοίξει μια τρύπα στα παπούτσια του τουλάχιστον από τον Απρίλιο, τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι αντιμετώπιζε από καιρό ένα σπασμένο δάχτυλο του ποδιού για τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σεζόν. Ωστόσο, μέρος των ΜΜΕ αντελήφθησαν ότι ο 31χρονος είχε υποστεί μόνο ένα μικρό πρόβλημα στα δάχτυλα των ποδιών. Και η τομή στα παπούτσια του έχει παρομοιαστεί, με εκείνες που κάνουν οι γρήγοροι σφαιριστές στο κρίκετ, καθώς θέλουν να ανακουφίσουν την πίεση στα άκρα των ποδιών.

Ο τραυματισμός του Salah θα αξιολογηθεί για άλλη μια φορά όταν θα παρουσιαστεί για προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα, όταν ελπίζεται ότι ο πόνος θα έχει υποχωρήσει με τη βοήθεια μιας καλοκαιρινής διακοπής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Νο. 11 των Reds δεν αναμένεται να χάσει καμία ενέργεια ως αποτέλεσμα του προβλήματος, όπως αποδεικνύεται από την εμπλοκή του τους τελευταίους μήνες της σεζόν.

Ο Salah στοχεύει να ξεπεράσει τα 20 γκολ σε μια σεζόν για έκτη συνεχόμενη χρονιά από τη μετακίνησή του στη Liverpool το 2017.

Ανακριβείς οι φήμες για τον τραυματισμό του Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com