Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει να κλείσει Szoboszlai η Liverpool!

Πάει να κλείσει Szoboszlai η Liverpool!

Έτοιμη να πραγματοποιήσει τη δεύτερη της καλοκαιρινή μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Liverpool, καθώς θέλει να πληρώσει μέσα στη μέρα την ρήτρα του Dominik Szoboszlai στην RB Leipzig, για να τον κάνει δικό της!

Οι Reds συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και πλέον φαίνεται πως παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του, αφού η Newcastle έχει αποσυρθεί από την κούρσα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως επιβεβαιώνεται και από τις πηγές του Merseyside, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται σε ένα πολύ καλό δρόμο, όμως Reds θα πρέπει να πληρώσουν μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας την ρήτρα του, ύψους 70€ εκατομμυρίων, ώστε να μην μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Γερμανικό σύλλογο.

Ο Ούγγρος διεθνής είναι σαφώς θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Anfield, υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει στη νυν ομάδα του και αναμένεται να συμφωνήσει άμεσα με τη Liverpool για το νέο του συμβόλαιο.

Το αντίθετο δρομολόγιο κάνει ο Fabio Carvalho, που μέσα στη μέρα θα ολοκληρώσει την μετακίνηση στην RB Leipzig με τη μορφή δανεισμού, χωρίς οψιόν αγοράς.

Εξελίξεις με την περίπτωση του 22χρονου μέσου, είναι πολύ πιθανό να έχουμε ως το βράδυ ή το αργότερο ως αύριο, με τη Liverpool να θέλει να κλείσει τη μεταγραφή.

Σε συζητήσεις με την RB Leipzig για τον Dominik Szoboszlai η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com