Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thuram και Kone παραμένουν στην πρώτη γραμμή της Κόκκινης λίστας

Thuram και Kone παραμένουν στην πρώτη γραμμή της Κόκκινης λίστας

Η λίστα με τους στόχους της Liverpool στη μεσαία γραμμή φαινομενικά μεγαλώνει κάθε μέρα, αλλά ο Κhephren Thuram και ο Μanu Kone παραμένουν στην πρώτη γραμμή και έδωσαν πολλά στους οπαδούς να μιλήσουν πρόσφατα.

Το ζευγάρι επιλέχθηκε για την ομάδα της Γαλλίας και οι δύο ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα καθώς συναντήθηκαν με την Ιταλία σε ένα παιχνίδι που έληξε υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες. Η Γαλλία προηγήθηκε με 2-1 με λίγες μόνο στιγμές για τον αγώνα πριν ο Ιταλός Raul Belanova δει την κεφαλιά του να σβήνει στη γραμμή του τέρματος, με τα στοιχεία βίντεο να δείχνουν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και ένα χέρι ίσως να εμπλέκεται στην απομάκρυνση.

Ο διαιτητής που διεύθυνε το παιχνίδι χωρίς VAR ή τεχνολογία γραμμής τέρματος σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά δεν έδειξε κάτι στην φάση, η Γαλλία έμεινε στη νίκη της με 2-1,, αλλά ήταν οι επιδόσεις των Thuram και Kone που τράβηξαν την προσοχή των οπαδών της Liverpool.

Υπάρχουν ισχυρότεροι δεσμοί με τον Thuram, ο οποίος θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για 34,3 εκατομμύρια £, αλλά ήταν ο Kone που ξεπέρασε τον συμπαίκτη του την Πέμπτη και οι οπαδοί της Liverpool είχαν ένα σαφές μήνυμα αφού τους είδαν μαζί στη μεσαία γραμμή: «φέρτε τους στο Anfield».

Οι αναφορές για το ενδιαφέρον των Reds γύρω από τον Κone έχουν χαλαρώσει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είναι προφανές τι σκέφτονται οι οπαδοί της Liverpool όταν πρόκειται για τις επιθυμίες τους για τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Και οι δύο είναι 22 ετών και με ψηλό ταβάνι, και ενώ τα προφίλ τους διαφέρουν, υπάρχει μια έντονη επιθυμία να δούμε τον σύλλογο να ενεργεί γρήγορα και να κάνει τον Alexis Mac Allister να συνοδεύεται από περισσότερους «νεοσύλλεκτους».

Μας δόθηκε μια ιδέα στο τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στο Anfield και μετά από αυτό το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, θα δούμε πολλά περισσότερα. Το ερώτημα είναι, εάν η Liverpool αποφασίσει να κάνει μια κίνηση, θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί ο χρόνος της στο U21 Euros? Η αίσθηση μεταξύ πολλών οπαδών είναι ακριβώς αυτή, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com