Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονη κινητικότητα στην Liverpool για τον Federico Chiesa

Έντονη κινητικότητα στην Liverpool για τον Federico Chiesa

Η Liverpool οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του επιθετικού της Juventus Federico Chiesa, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Η Gazzetta dello Sport υποστήριξε ότι οι Reds είναι αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, καθώς η ομάδα της Serie A σκέφτονται να πουλήσουν τα «πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία» αυτό το καλοκαίρι. Στο φύλλο της Παρασκευής της εφημερίδας, μέσω της Sport Witness, υποστηρίζουν ότι μια αποχώρηση του 25χρονου θα άνοιγε τον δρόμο για την άφιξη του Nicolo Zaniolo από την Galatasaray.

Η ομάδα του Jurgen Klopp φέρεται να είναι «πρόθυμη να ασχοληθεί σοβαρά» με την προοπτική να υπογράψει τον πρώην επιθετικό της Fiorentina, με τον Γερμανό να θεωρείται ένθερμος θαυμαστής που τροφοδοτεί την κίνηση. Υποστηρίζεται επίσης ότι έχουν ξεκινήσει «ελιγμοί» με τον ατζέντη του παίκτη, Fali Ramadani.

Το ρεπορτάζ τους συνεχίζει και υποστηρίζει ότι η Liverpool θα μπορούσε να καταθέσει πρόταση μεταξύ 40 και 45 εκατ. ευρώ (34,2 εκατ. λίρες) ήδη από την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, έχει ήδη αναφερθεί ότι η Juventus θέλει τουλάχιστον 60 εκατ. ευρώ (51,3 εκατ. λίρες), με τις Bayern Munich και Paris Saint-Germain, να φαίνεται ότι είναι μεταξύ των ανταγωνιστών.

Οι εικασίες συνεχίζονται στο Τορίνο και συγκεκριμένα γύρω από τον Chiesa. Μετά την αφαίρεση βαθμών στο κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα, έπεσε εκτός των θέσεων του Champions League και κατάφερε να τερματίσει έβδομη στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η έλλειψη κεφαλαίων από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει προκαλέσει προτάσεις ότι, θα πρέπει να πουλήσει κάποιους από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της αυτό το καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών είναι ο Dusan Vlahovic, ο οποίος έχει συνδεθεί έντονα με μετακίνηση στην Premier League στο παρελθόν, καθώς και η άρνηση ενεργοποίησης της ρήτρας οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Leandro Paredes από την Paris Saint-Germain.

Ωστόσο, ο εμβληματικός Ιταλός επιθετικός Paulo Di Canio πιστεύει ότι ο Chiesa θα ακολουθήσει τον Sandro Tonali στη Newcastle United. Ο μεσοεπιθετικός της Milan λέγεται ότι βρίσκεται στα πρόθυρα υπογραφής στις Magpies έναντι περίπου 60 εκατομμυρίων λιρών.

«Βλέπω τον Chiesa στην τριάδα της Newcastle, εφόσον είναι αυτός που είδαμε στο Euro«, δήλωσε μιλώντας στο Sky Italia. «Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης στα άκρα, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Φαντάζομαι τον Chiesa στα αριστερά και θα μπορούσε να είναι καταστροφικός με τον Isak μπροστά».

Έντονη κινητικότητα στην Liverpool για τον Federico Chiesa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com