Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κινήσεις μεταγραφικής τακτικής από το team της Liverpool

Κινήσεις μεταγραφικής τακτικής από το team της Liverpool

Η Liverpool δεν βάζει «όλα τα αυγά της σε ένα καλάθι» και αυτό συνέβη και με την αναζήτηση της μεσαίας γραμμής, καθώς είπε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη να περιμένει πριν κάνει μια ουσιαστική κίνηση.

Οι Reds δεν έχασαν πολύ χρόνο για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Alexis Mac Allister, την πρώτη από αυτές που πολλοί ελπίζουν να είναι μια χούφτα μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Αναμένονται περαιτέρω ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή και την άμυνα, αλλά βλέπουμε ότι η Liverpool δεν έχει παρεκκλίνει από τη μεταγραφική της στρατηγική όσον αφορά την τοποθέτηση πιθανών προσθηκών.

Σύμφωνα με το ολλανδικό 1908.NL, οι Κόκκινοι ήταν «αρκετά κοντά» στο να κινηθούν για τον Τούρκο μέσο Orkun Kokcu και ζήτησαν από τον 22χρονο να μην υπογράψει στην Benfica. Ωστόσο, ο αρχηγός της Feyenoord ανακοινώθηκε ως νέα μεταγραφή για τον πορτογαλικό σύλλογο στις 10 Ιουνίου, με τη Liverpool να μην έχει κάνει ποτέ πρόταση πριν από την καταληκτική ημερομηνία του ολλανδικού συλλόγου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Reds έχουν έχουν βγει στην αγορά «από το παράθυρο» και έχουν βάλει έναν παίκτη «στο καλάθι τους», χωρίς να τον ακολουθήσουν ποτέ. Φροντίζουν να έχουν επιλογές.

Ωστόσο, μπορείς να παρατείνεις ένα πειστικό επιχείρημα για αρκετό χρονικό διάστημα, προτού η άλλη πλευρά χάσει το ενδιαφέρον της ή κοιτάξει αλλού, κάτι που συνέβη με τον Kokcu, αν πιστέψουμε τις αναφορές.

Η Liverpool συνδέθηκε με τον Kokcu καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τον παίκτη να είναι πολύπλευρος σε όλη τη μεσαία γραμμή και η διαθεσιμότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του – κάτι που οι Reds χρειάζονται περισσότερο. Στα 22 του χρόνια, έχει κάνει 175 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και αυτό είναι το όριο που συνήθως θέλει να έχει η Liverpool, όταν πρόκειται να αξιολογήσει τις ικανότητες και τα προσόντα ενός παίκτη.

Ολοκλήρωσε τις περισσότερες προοδευτικές πάσες στην Eredivisie την περίοδο 2022/23 και συνήθως βρίσκεται στα αριστερά της μεσαίας γραμμής. Με μια τιμή της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ (25,7 εκατ. λίρες), μπορεί κανείς να υποθέσει ότι η Liverpool επέλεξε να κυνηγήσει τον Mac Allister αντί αυτού. Η Brighton και η Man Utd πιστώθηκαν με ενδιαφέρον, αλλά, τελικά, η Benfica ήταν αυτή που απέκτησε τον συναρπαστικό νεαρό μέσο.

Εν τω μεταξύ, οι Κόκκινοι συνεχίζουν να συνδέονται με τους Gabri Veiga, Khephren Thuram, Manu Kone και Ryan Gravenberch.

Κινήσεις μεταγραφικής τακτικής από το team της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com