Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα δεχτεί την επικερδή προσφορά της Σαουδικής Αραβίας ο Gerrard

Δεν θα δεχτεί την επικερδή προσφορά της Σαουδικής Αραβίας ο Gerrard

Μετά τις συνομιλίες για την ανάληψη ενός επικερδούς διοικητικού ρόλου στη Σαουδική Αραβία, ο Steven Gerrard επιβεβαίωσε ότι «δεν θα δεχτεί αυτή την προσφορά».

Καθώς το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας επιβλέπει μια οικονομική ανανέωση της Σαουδικής Επαγγελματικής Λίγκας, ο Gerrard είχε γίνει αντικείμενο εικασιών αυτόν τον μήνα. Με αρκετούς διάσημους παίκτες σε «ώριμη» ηλικία να προσελκύονται στη Μέση Ανατολή από προσφορές μεγάλων χρηματικών ποσών, ο θρύλος της Liverpool έλαβε μια προσέγγιση για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες με την Al-Ettifaq, με τον Gerrard να απεικονίζεται στη χώρα την περασμένη εβδομάδα και αναμενόταν ότι θα αναλάβει τη δουλειά. Αλλά μιλώντας κατά τη διάρκεια της κάλυψης του Channel 4 για την Αγγλία εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας, το βράδυ της Δευτέρας, αποκάλυψε τα σχέδιά του να απορρίψει την προσφορά τους.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, έχουν ειπωθεί πολλά στα μέσα ενημέρωσης. Πολλά από αυτά δεν είναι αλήθεια, μπορώ να πω», εξήγησε. «Με προσκάλεσαν εκεί να δω μια πιθανή προσφορά, κάτι που έκανα. Το αναλύω αυτό τις τελευταίες ημέρες, αλλά εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, δεν θα δεχτώ αυτήν την προσφορά».

Η απόφαση προκαλεί έκπληξη, καθώς σε ορισμένες πηγές υποστήριξαν ότι η συμφωνία είχε ήδη κλείσει και ότι ο Gerrard θα ακολουθούσε τους Cristiano Ronaldo και Karim Benzema στο πρωτάθλημα.

Αλλά μιλώντας για τη φιλοδοξία του ως νεαρός διευθυντής, είπε ότι επέλεξε να μην συμμετάσχει σε ένα εγχείρημα το οποίο, παρά τις προσπάθειες του PIF, εξακολουθεί να θεωρείται ως οίκος ευγηρίας. Ο Gerrard παίρνει ξεκάθαρα το χρόνο του όταν πρόκειται να επιλέξει το επόμενο βήμα του, έχοντας δει τη φήμη του να δέχεται πλήγμα μετά την απόλυσή του από την Aston Villa πέρυσι.

Αν θέλει να αποκαταστήσει την εικόνα του και να επιστρέψει στην Premier League, όπως είναι πιθανό να επιθυμεί, το να πάει στη Σαουδική Αραβία είναι απίθανο να είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν θα δεχτεί την επικερδή προσφορά της Σαουδικής Αραβίας ο Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com