Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στο σκοτάδι» για το μέλλον του στη Liverpool ο Vitezslav Jaros

«Στο σκοτάδι» για το μέλλον του στη Liverpool ο Vitezslav Jaros

Ο Vitezslav Jaros έχει βρεθεί σε μια απίθανη θέση αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο τερματοφύλακας των Reds βρίσκεται στο σκοτάδι για το μέλλον του στο Anfield.

Με τον πρώτο εκλεκτό τερματοφύλακα Matej Kovar να αποχωρεί λόγω τραυματισμού, ο Jaros έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει για την Τσεχία στο U21 Euros. Πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Stockport, αλλά ένας τραυματισμός τον οδήγησε να χάσει δύο μήνες αγωνιστικής δράσης, προτού βρεθεί σε δυσμένεια μετά την επιστροφή του.

Κλείνοντας τα 22 τον Ιούλιο, ο Jaros επιστρέφει στη Liverpool με δικαίωμα συμμετοχής ως εγχώριος παίκτης στην Premier League και με τις εικασίες να συνεχίζονται για το μέλλον του Kelleher. Όμως, μιλώντας στο iSport στην γενέτειρά του Τσεχία, είπε ότι δεν ήταν σίγουρος για τα σχέδιά του πέρα από την προετοιμασία της σεζόν.

«Πρέπει να πάω στην προπόνηση. Εκεί θα έχει μεγάλη σημασία. Αν αρέσω στον προπονητή, μπορεί να πει ότι θα με δοκιμάσει», είπε ο Jaros. «Η περίοδος δανεισμού μου στη Stockport τελείωσε, επιστρέφω στη Liverpool Θα δούμε τι μπορεί να βρεθεί για μένα.»

«Δεν ξέρω αν ο σύλλογος θα θέλει να μείνω ή να πάω κάπου αλλού. Όταν έρθει η ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτείς.»

Ο Jaros ήταν στον πάγκο των Reds για τρία παιχνίδια Champions League το 2020/21, αλλά έχει περάσει μεγάλο μέρος των τελευταίων δυόμισι ετών ως δανεικός με τους St Patrick’s Athletic, Notts County και στη συνέχεια Stockport. Θα ήταν μεγάλο άλμα για αυτόν να ξαναμπεί τώρα στην πρώτη ομάδα, αν και η παρουσία στις προπονήσεις δεν του εξασφαλίζουν συμμετοχή στις αποστολές.

Εάν επρόκειτο να φύγει, ο Jaros εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Αγγλία, αν και παραδέχτηκε ότι θα ήταν «ανοιχτός σε όλα» που θα το παρουσιάσουν

«Έχω συνηθίσει τη ζωή και το ποδόσφαιρο εκεί (στην Αγγλία)», εξήγησε. «Αν υπάρξει καλή προσφορά, θα χαρώ να μείνω. Δεν είμαι όμως κατά της αλλαγής. Είμαι ανοιχτός σε όλα.»

Έχοντας ενταχθεί στη Liverpool από τη Slavia Praha το 2017, ο Jaros βρίσκεται σε δύσκολη θέση αυτό το καλοκαίρι και οι συνομιλίες θα γίνουν μόνο μετά την ολοκλήρωση του U21 Euro.

«Στο σκοτάδι» για το μέλλον του στη Liverpool ο Vitezslav Jaros
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com