Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με 2 συλλόγους η Liverpool για τον Mateusz Musialowski

Σε συζητήσεις με 2 συλλόγους η Liverpool για τον Mateusz Musialowski

Η Liverpool θα μπορούσε να επιτρέψει στον Πολωνό winger Mateusz Musialowski να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον ως δανεικός, με δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι έγιναν συζητήσεις με δύο συλλόγους.

Ο Musialowski έχει προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων του Συλλόγου σε όλη τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στη Liverpool μέχρι στιγμής, αλλά έχει δυσκολευτεί να το μετουσιώσει σε μια σημαντική εξέλιξη συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Ο 19χρονος εξτρέμ εντάχθηκε από το SMS Lodz το 2020, έχοντας σκοράρει 130 γκολ σε 80 παιχνίδια νέων για τον πολωνικό σύλλογο και η εκθαμβωτική του ικανότητα έχει τραβήξει τα βλέμματα στην Ακαδημία.

Έχει προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του Jürgen Klopp πολλές φορές, αλλά ποτέ τακτικά και η μοναδική του έξοδος έγινε στη φιλική ήττα από το Στρασβούργο το περασμένο καλοκαίρι. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε μέσα και έξω από τη σύνθεση κάτω των 21 ετών επίσης, ξεκινώντας μόνο 13 από τις 22 εμφανίσεις του και σκόραρε τρεις φορές.

Δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τον Musialowski, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2024, να συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι στο δυναμικό των Κόκκινων και το πολωνικό πρακτορείο WP SportoweFakty να ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι πηγές τους υποστηρίζουν ότι γίνονται συζητήσεις με δύο συλλόγους στην Ekstraklasa, η μία εκ των οποίων είναι η Gornik Zabrze, με την άλλη να είναι είτε η Widzew Lodz είτε η LKS Lodz.

Αν και αναφέρεται ότι υπάρχει πρόταση για συμφωνία στην οποία θα μπορούσε να είναι δανεικός, αυτό πιθανότατα θα απαιτούσε από τον Musialowski να συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου πριν αποχωρήσει. Αυτό θα επέτρεπε στη Liverpool να προστατεύσει την αξία του για να τον πουλήσει στη συνέχεια στο μέλλον, όπως συμβαίνει συνήθως με τους παίκτες στην τελευταία χρονιά της θητείας τους.

Για τον Musialowski είχε κυκλοφορήσει για μια επιστροφή του στην Πολωνία το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί μια κίνηση απέτυχε, αν και μπορεί να οφειλόταν σε άλλους λόγους, καθώς οι άλλοι επιθετικοί Max Woltman, Fidel O’Rourke, Jack Bearne και James Balagizi τελικά έφυγαν ως δανεικοί.

Ο Musialowski επιβαρύνθηκε με το παρατσούκλι του «Πολωνού Μessi» όταν πήγε στη Liverpool και αυτό αναμφίβολα οδήγησε σε αύξηση των προσδοκιών. Όμως, ενώ η επιθετική του ποιότητα δεν αμφισβητείται, η αδυναμία να εγκατασταθεί ως κανονική επιλογή στο Merseyside, μπορεί να έχει να κάνει περισσότερο με τη δουλειά του εκτός μπάλας παρά με αυτήν.

Σε συζητήσεις με 2 συλλόγους η Liverpool για τον Mateusz Musialowski
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com