Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Εντοπίστηκε» στην Σαουδική Αραβία ο Steven Gerrard!

«Εντοπίστηκε» στην Σαουδική Αραβία ο Steven Gerrard!

Ο θρύλος της Liverpool Steven Gerrard, φωτογραφήθηκε στη Σαουδική Αραβία εν μέσω αναφορών ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Al-Ettifaq.

Ο Gerrard έχει συνδεθεί με τις κενές θέσεις προπονητών σε Leeds United και Leister City μετά τον υποβιβασμό τους από την Premier League. Ο 43χρονος είναι εκτός δράσης από τον Οκτώβριο, μετά την απόλυσή του από την Aston Villa.

Αλλά την Κυριακή αναφέρθηκε ότι ο Gerrard είχε γίνει η πιο πρόσφατη εμβληματική ποδοσφαιρική φιγούρα που του προσφέρθηκε η ευκαιρία να ενταχθεί στη Σαουδαραβική Pro League. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι, ο νικητής του Champions League το 2005 «χαιρέτισε την ιδέα», αλλά ζήτησε περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί την προσφορά από την Al-Ettifaq.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν εικόνες του πρώην προπονητή των Rangers που απεικονίζεται φορώντας μπλε μπλουζάκι και να φέρεται ότι φτάνει στο Dammam, που είναι η τέταρτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Σαουδικής Αραβίας. Ακολούθησε η εμφάνισή του ως μέρος της κάλυψης της BT Sport για τον τελικό του Champions League στο στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης το Σάββατο.

Μετά τις εικόνες που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σελίδα της Wikipedia για το Al-Ettifaq άλλαξε γρήγορα τον διευθυντή του συλλόγου και τοποθέτησε τον Gerrard. Από την στιγμή της δημοσίευσης, παραμένει έτσι.

Εάν ο Gerrard αναλάβει την Al-Ettifaq, η οποία τερμάτισε έβδομη στη φετινή Pro League, θα διαχειριστεί τον Τούρκο μέσο Berat Ozdemir και τον Σουηδό επιθετικό Robin Quaison.

«Εντοπίστηκε» στην Σαουδική Αραβία ο Steven Gerrard!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com