Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση έκπληξη για manager στο εξωτερικό σε Steven Gerrard

Πρόταση έκπληξη για manager στο εξωτερικό σε Steven Gerrard

Ο Steven Gerrard θα μπορούσε σύντομα να επιστρέψει σε θέση προπονητή, με ένα δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι «εξετάζει πρόταση» από τη Σαουδική Αραβία.

Έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε που ο Gerrard έφυγε από την Aston Villa και ακόμα δεν έχει αναλάβει νέα θέση προπονητή. Η επιστροφή του στο ποδόσφαιρο θα μπορούσε να έρθει μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα, ωστόσο, με το Reuters να αναφέρει ότι «εξετάζει μια πρόταση να γίνει προπονητής του σαουδαραβικού συλλόγου Al-Ettifaq». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο θρύλος της Liverpool «καλωσόρισε την ιδέα, αλλά ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την πρόταση».

Θα είναι η τρίτη θέση προπονητή πρώτης ομάδας για τον Gerrard, μετά από μια επιτυχημένη θητεία στη Rangers και μια σαφώς λιγότερο επιτυχημένη θητεία στην Aston Villa.

Η Al-Ettifaq τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος Saudi Pro League την περασμένη σεζόν και η δουλειά που θα αναλάβει ο Gerrard θα είναι δύσκολη. Τέσσερις από τους ανταγωνιστές της στην ίδια κατηγορία εξαγοράστηκαν πρόσφατα από το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, στο οποίο ανήκει ουσιαστικά και η Newcastle.

Αν ο Gerrard μετακομίσει εκεί, θα ακολουθήσει την πρόσφατη τάση των ποδοσφαιριστών που προσελκύονται στη Μέση Ανατολή με τεράστιους μισθούς. Ο Karim Benzema μετακομίζει στο πρωτάθλημα Pro League για να παίξει με τον Cristiano Ronaldo, ενώ ο N’Golo Kante να τους ακολουθεί. Ο Lionel Messi επέλεξε να μην μετακομίσει εκεί, αλλά να υπογράψει στην Inter Miami στο MLS.

Οι μισθοί που θα έπαιρνε ο Gerrard θα ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας σε οποιαδήποτε απόφαση μετακίνησης. Τα χρήματα που καταβάλλονται εκεί επισκιάζουν ακόμη και τους μεγαλύτερους μισθούς στην Ευρώπη, με τον Benzema να φέρεται ότι θα κερδίζει πάνω από 3,3 εκατομμύρια λίρες την εβδομάδα!

Αν και ο Gerrard δεν θα ενταχθεί σε έναν σύλλογο που ανήκει στο ίδιο το κράτος, θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη του στα μάτια ορισμένων οπαδών των Reds.

Πρόταση έκπληξη για manager στο εξωτερικό σε Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com