Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Θέλω τρόπαια με τη Liverpool»

Mac Allister: «Θέλω τρόπαια με τη Liverpool»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Liverpool παραχώρησε ο Alexis Mac Allister, τονίζοντας πως με την Κόκκινη φανέλα στοχεύει σε κατακτήσεις νέων τροπαίων, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα για τους στόχους με την ομάδα είπε:

“ Από τότε που κέρδισα το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπα ότι θέλω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια και νομίζω ότι αυτός ο σύλλογος θα με βοηθήσει να το κάνω – αυτός είναι ο στόχος και όταν είσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως αυτός πρέπει να κερδίζεις τρόπαια. Λοιπόν, αυτό θέλω. Από τότε που έφτασα εδώ, μπορώ να δω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος – οι παίκτες που έχουμε, το προσωπικό, όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει την Premier League και το Champions League. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να κερδίσει τρόπαια η ομάδα. ”

Για την συνύπαρξη με τον Jürgen Klopp:

“ Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. ”

“ Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του. Έχετε δει πόσο ωραίος τύπος είναι και πόσο τον σέβονται οι παίκτες του. ”

Για την εμπειρία του στο Anfield ως αντίπαλος:

“ Λοιπόν, πρέπει να πω ότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις στο Anfield – αλλά ελπίζω ότι αυτές που έρχονται θα είναι ακόμα καλύτερες. Έπαιξα για την Boca Juniors και νιώθω ότι η Liverpool είναι αυτή η ομάδα όπου οι οπαδοί υποστηρίζουν όλο το παιχνίδι. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Αν σημαίνει κάτι το νούμερο 10 για εκείνον:

“ Οχι δεν είναι κάτι. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το Νο.10 στο ποδόσφαιρο. Είχα τη δυνατότητα να πάρω και το Νο. 8, που είναι μεγάλος αριθμός για αυτόν τον σύλλογο λόγω του Gerrard, φυσικά. Αποφάσισα όμως για το Νο. 10 γιατί το χρησιμοποίησα πολλές φορές στην Αργεντινή, στην Brighton, την εθνική U23 επίσης. Είναι ένα νούμερο που μου αρέσει πολύ και γι’ αυτό επέλεξα το 10. ”

Πως κύλησαν αυτές οι μέρες:

“ Ναι! Έχω λάβει πολλά μηνύματα. Ήμουν παντού στο Twitter και στα social media, αλλά ήμουν πολύ ήρεμος και, φυσικά, περίμενα αυτή τη στιγμή. ”

Για τον ρόλο του στο κέντρο:

“ Λοιπόν, έχω παίξει σχεδόν σε κάθε θέση! Και νομίζω ότι οι προπονητές που δούλεψαν μαζί μου ξέρουν ότι μπορώ να το κάνω παντού αν με χρειαστούν. Ως παίκτης, είμαι ένας παίκτης που προσπαθεί να παίζει όσο πιο απλά γίνεται Προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αμυντικά ή επιθετικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα και είμαι ομαδικός παίκτης και θα προσπαθήσω να το φέρω σε αυτόν τον σύλλογο. ” Πρόσθεσε ο Mac Allister.

Τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο της Liverpool:

“ Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να κερδίσει τρόπαια και να τον κάνει χαρούμενο, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ελπίζω να μείνουν στο πλευρό μου και με την την ομάδα και ξέρω ότι θα το κάνουν, οπότε είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον σύλλογο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα. ”

Με το νούμερο 10 ο Alexis Mac Allister.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com