Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barry Venisοn: «Ο Souness είχε φέρει μαζί του και τη βαριοπούλα»

Barry Venisοn: «Ο Souness είχε φέρει μαζί του και τη βαριοπούλα»

Μιλώντας στο Four Four Two, ο πρώην αμυντικός των Κόκκινων, Barry Venison παρομοίασε την κατάσταση που επικρατεί στο Anfield αυτήν την περίοδο με την ίδια που είχε βιώσει ο ίδιος το 1991 με την έλευση του Graeme Souness ως manager.

Ο Souness ηγήθηκε του χτισίματος της νέας ομάδας των Κόκκινων κρατώντας στα χέρια του μια βαριοπούλα σύμφωνα με τον Venison.

Τον Φεβρουάριο του 1991 , είχε παραιτηθεί από τη θέση του ως manager των Κόκκινων ο Kenny Dalglish και ο Ronnie Moran που ανέλαβε στη συνέχεια-προσωρινά,ήθελε απλώς να ομαλοποιήσει την κατάσταση για τον διάδοχο του Dalglish.

«Ο Souness έφτασε από τη Rangers ,απόλυτα επιτυχημένος, και…μπουμ» είπε ο Venison.

«Έφερε και μια ‘βαριοπούλα’ μαζί του»

«Συνειδητοποίησε ότι η Liverpool χρειαζόταν μια μεγάλη αλλαγή και το πραγματοποίησε με ριζοσπαστικό τρόπο. Με όλα τα όπλα να ρίχνουν

«Πολλοί άνθρωποι έφυγαν. Πολλοί ήρθαν. Δεν τον κατηγορώ για αυτά που έκανε. Ήταν μια λύση δοκιμασμένη και επιτυχημένη από τον ίδιο στη Rangers

Εκείνη την περίοδο ο Venison συνειδητοποίησε ότι μάλλον θα έχανε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και προτίμησε τελικά να επιστρέψει στη Newcastle, αν και οι Κόκκινοι ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

«Δυστυχώς είχα κάποια θέματα τραυματισμού με τον αχίλλειο τένοντα και μόλις είχε έρθει στην ομάδα, ένας νεαρός από την Crewe για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Rob Jones.»

«Ο Rob τα πήγαινε πολύ καλά και κατάλαβα ότι δεν θα κέρδιζα τη θέση μου πίσω.»  συνέχισε ο Venison και ολοκλήρωσε.

«Η Liverpool μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο, αλλά πήγα στη Newcastle

Αργότερα όμως Souness και Venison κατάφεραν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα , όταν ο πρώην Manager των Κόκκινων έφερε τον γεννημένο στην County Durham αμυντικό, στη Galatasaray.

Ο Barry Venison.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com